Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......pa šta čekate.......vjerovatno da vam netko da neku lovicu da date ostavke..............inačče ništa
mislite tako spasiti vase fotelje, e kasno je sada ,narod zna da ste vi svi lopovi.
Halid Genjac (KENJAC),nuzda zakon mijenja i vi tako pred nuzdom popustate.VI Licno vasa stranka sjebala je nosioce,gigante za zaposljavanje radnika u Sarajevu,s*** ste radnicke firme,bas onih koji su vas izabrali,koji su bili okosnica vasih biraca.S*** ste prvu GP Bosnu koja je imala sve uslove za dobro poslovanje,imali su 13 pogona u BIH i 3 u inostranstvu,Vranica pala je odmah posle zavrsetka radova na FAHROVU Oblakoderu,Zora,Zrak,Pretis,Zvijezda,Zegrep,Namjenske firme kao TAT,Energoinvest,mnogi njegovi pogoni,Famos i more drugih,vecinom su to bili vasi biraci.Vasa sreca je sto su svi kao i vi pa covjek mora birati manje zlo,da se u politici pojavi Bogicevic sve bi vas pomeo kao metlom,moram za vas glasati samo radi Radoncica,on me prosto natjerao inace on ako uzme vlast.BIH nestaje samo radi toga SDA....
Ma kakve opcije otvorene?! Zahtijevati SAMO ukidanje "bijelog hljeba" btw. sad poceli kao da se brinete za nas. Eh da nas ne mucite 20 godina mozda bi bili moja prva opcija na izborima :D
Kao i većini "normanih" građana ove države, ovo političko prese*avanje prebacivanje krivice s jednih na druge mi više ide na neku stvar. Dosta je više priče, radite na unapređenju ekonomije, otvaranju novih radnih mjesta u PROIZVODNJI, a ne u trgovini, izvedite građane ove države iz mraka! Moje mišljenje je da ste svi vi političari samo marionete stranih (pozadinskih) interesa. Kojih i čijih, to ćemo još da otkrijemo.
Doslo iz guzice u glavu.Doduse,pokasno ali ne i.prekasno.Ako mislite da napravite dobar izborni rezultat,nemojte nista nuditi.Jednostavno,povucite se iz kompletne izvrsne vlasti,napravite jedan korak nazad koji ce vas,ako ima iko pametan u stranci,povesi kilometre naprijed.Sada imate (bolje ikad nego nikad) dobre prijedloge,samo,nijedan nece proci.Opstrukcije su prejake,dok god ste u vlasti,a i mi vam necemo vjerovati u iskrenost.Previse ste nas povrijedili. Zato,u apsolutnu opoziciju.Reforma statuta stranke,pod obavezno. Rekonstrykcija vodstva stranke. Sve do jednog provjeren,neofiran kandidat na izborima,nadolazecim. Ako ublizo poslusate ovo sto sam vam preporycio,postoji mogucnost da vam Bosnjacki narod da jos jednu sansu,mozda posljednju. Sad momci,kapu na koljeno pa razmislite. Pozdrav.
ako je spreman da se sda povuce,jel to znaci da nece ici ni na naredne izbore???
pa mislim stvarno..ako su dosad bili u vladi i narod nezadovoljan njima....sto bi od sad bio zadovoljan????....il se oni prave ludi il su bosnjaci toliko zaglupili da nemogu da skontaju :))))
ajoj...koja nebuloza od naroda.......sda i sdp im vladali dvadeset godina i oni ih otjerali ulicom a sad kazu da ce na izborima opet glasati za njih :)....pa debili jedni sto ste onda palili zgrade???...znaci nisu krivci u sda i sdp ve su krive zgrade......ima i tu istine,te zgrade su vam napravili srbi i austrijanci i obnavljali grci...pa je lako rusiti...kad sami budete nesto napravlili vidjet cemo jesu li krive zgrade i jel se tako lako pale
KENJAC...hahahahah
Mi smo 2010 rekli i glasali onima kojima vjerujem, a sto neke rusilacke i antibosanske snage na celu sa SBB i Vojvodom Radoncicem pokusavaju doci do fotelja na ilegalan i rusilacki nacin nece im proci, vecina gradjana je podrsku i povjerenje dala stranki SDA i ta volja vecine mora da se postuje sve do sljedecih izbora i njihovih rezultata, STOP Srbo-fasizmu SBB i Radoncica sa huliganima i placenicima-
Svaka cast, ovo je za svaku pohvalu, ali narod je vama dao glas i narod zeli da nastavite raditi do izbora, a ova grupica huligana ne moze promjeniti volju vecine, ako su nezadovoljni nek traze IZBORE a nikako nasilje, paljenje i rusenje drzave ne moze ih dovesti na vlast.
Ova cijela stranka je davno trebala predat sve sto ima, ugasit se. Da nije bilo ovih protesta da li biste ikada pomislila na rijeci kao sto su SOCIJALNA PRAVDA, SOCIJALNA ZASTITA... sram da vas bude, 20 godina se prema nama ponsate kao robovlasnici, sada pokusavate ispasti dobri, e nece vam uspjeti.
Misliti i srati je potpuno isto. Ucini konkretne poteze!!!!
20 godina ste na vlasti i tek sada uvidjate da su gradjani socijalnu ugrozeni, da svaki danmo sve vise propadamo. Lako je sada pricati sta i kako treba, da vas ljudi nisu smijenili u svim kantonima sumnjam da biste ovako pricali
moraju nesto poduzet, sta ce jadni ako im se ne otvori zara :(
DOKTORE KENJAC KAD CES PRESTATI TEPATI....VJERUJEM JA DA TI SI TI PAMETAN I AKO NEIDE ZA RUKOM IZGOVORITI RECENICE
sad su nasli biti spremni? Lako je sad biti spreman kad narod kuca na vrata,niste vi spremni, vi sad morate htjeli ne htjeli!!!!!
Zašto ste onda prije godinu i po dana povukli pitanje vitalnog nacionalnog interesa kad je Nikći predložio smjenu 8 ministara iz SDA?