Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vid' Kenjca, ko vampir....
Kenjac!
Ne mogu ga očima vidjeti, ne znam stvarno kako sakupi desetak hiljada glasova ali za jedno mislim da je u pravu, ako neke stranke glasaju protiv a nemaju drugog prijedloga onda je pitanje šta ti drugi hoće, mislim dodika treba opstruirati maksimalno na svakom mogućem pitanju ali ako nemate ideje kako dalje šta onda tu radite.
kenjac laje karavani prolaze
Baś si kenjac.
E moj Kenjac!
Ovi iz SDA sve više tonu.Svako normalan zna zašto se blokiraju Dodik i Čović samo njima izgleda nikako da uđe iz dupeta u glavu.Još malo pa će i SDA na crne USA liste kao Ruski špijun.
@Automatic4444 Jel te dobro razumijem?Za dobro države je podržati blokiranje puta u NATO i EU?
vala da hoce sjahat i ovaj kenjac