Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obavezno pogledajte o UN, Agendi 21 https://www.youtube.com/watch?v=2MQlIpJ2lmM
Evidentiralismo:neka djela Tariguzije(tzv.srbije): T-terorizam("igranje" atomskom bombom u UN u NewYork-u 1995-e), A-atentati(poput umorstva Ane Lindth u Stockholmu 2003-e), R-ratovi(poput agresije na Bugarsku 1885-e), I-izbjeglice(poput stanovnika Kosova u Makedoniji 1998-e), G-genocid(poput onog nad Rumunima u zoni Požarevca 1851-e), U-umišljenost(u teoriju samozvanog nebeskog naroda), Z-zafrkavanje(s fozgenom u porodilištu Petrovgrada 2015-e).
Ovo je u osnovi veoma pozitivna vijest. Pomagale su zemlje Komonweltha mnogo kroz povijest i a i same su bili učesnici mnogih konstruktivnih tendencija. Izrazito su pomogle i u učenju engleskog jezika koji je svakako koristan jer je u praksi nezvanični standard za međunarodni nivo komunikacija. UN je je svakako od značaja iako možda djelimično slabije prilagođen izazovima dvadeset i prvog stoljeća.
Huminitarno smo pitanje a ne političko. Ozbiljnim politikama, dolaze Trump i Merkel a ne humanitarci.
"Radila je u Norveškom vijeću za izbjeglice kao predstavnica u Ženevi i obnašala dužnosti u Afganistanu, Norveškoj i Pakistanu.". Čini se zbog migranata, ipak, samo kojih ovih što su tu ili koji će tek doći.
Nisu ujedinjeni NARODI nego ujedinjene NACIJE...da su “narodi” samo iz BiH bila bi 3...barem to nije tesko nauciti
UN - zločinačka organizacija, koju kontrolišu - cionisti..
@BubamaraRS https://www.youtube.com/watch?v=wqyZkPBMUOo
@BubamaraRS https://www.youtube.com/watch?v=2MQlIpJ2lmM