Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo u torove narode glupi... Nemoj biti "izdajnik" dok Dodik ima milione a ti mozda ni za hljeb.
Ja cu krasti i biti materijalno bogat,vi gladujte i budite patriori.Takva idiotska logika se moze plasirati samo na Balkanu i nigdje vise.Civilizovan ,dostojanstven, otmen i nacitan narod bi tebe izbrisao sa lica Zemlje.
Neka pozove duduk kineske policajce da obezbjedjuju proteste..
hahahahahaha- to je ona ako nisi u nas garant si protiv nas!!!!
"Ko nije za nas onda je protivnik, koga treba eliminisati. A imamo sva prava da pljačkamo, otimamo, ne plaćamo."
kako čovjek ovo da opiše? jednostavno nevjerovatno! ovo nema ni u sjevernoj koreji
Slobo i Sesej su govorili ko ne dodje na Gazimestan nije Srbin, koliko vidim nema ih vise na Gazimestanu a Srba jos uvijek ima ili to vise nisu pravi Srbi
Ovo je slicno onoj gluposti ko nije uz HDZ nije Hrvat, po njima je Komsic bio svemirac.
Komsic je u mijesanom braku a razmisljanje mu je nivou nane.
@Mister NO 3 A ha znaci Hrvati koji su u mjesanom braku nisu vise Hrvati, nesto me to podsjeca na onu cistu arijevsku rasu ili rasizam, znaci ti si za rasizam ok tvoje misljenje divota.
ja cuo da ce doc najmanje 200 tisuca muslimana samo da skinu dodika jer je ovaj brzopelto izjavio ako se skupi 40 tisuca da daje ostavku..
Nema od toga nista, lazemo da bi opstali itd.
Bošnjacima Dodik dugoročno najviše odgovara.
hhahaha izdajnici hahahaha
Znaci bilo ko da izade na bilo koji protest je izdajnik :) ali ako proteste organizuje baja to je velika ljubav prema bh entitetu...
a i ovi kažu obrnuto: tko ne dođe ne voli RS
Jasno je ko dan da genocidna tvorevina nemoze niti da opstane niti je ikad imala perspektivu. Sve sto je nastalo na zlu, na genocidu mora i da nestane.
petrovicu ako bude strajk vadi se da ti je ugrozen vitalni nacionalni interes na bankovnim racunima
hahah vidi ovih SDA iz RS-a