Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Testira li se IKO U OVOJ DRZAVI OSIM politicara??
E vidiš za njega sa blažim simptomima ima test a za za obične smrtnike sa svim i jačim simptomima nema. Lijepo baš
Recite Dodiku da ovaj radi za Amerikance, špijun 😂😂😂😂😂
Jel ANP ili nije
Odakle?
Zao mi je
Ne zelim zlo nikom ali bar je virko pravedan...tmani i ne bira tko je napunio dzepove a tko ne.
Gdje na je Bake' nigdje ga, sakrio se u mišiju rupu......
Generalni sekretar, sekretar, pomoćnik sekretara, pomocnik pomocnika sekretara, dodavač pomagač dodavača......... Vise ne znas ko je ko u tri lijepe. Samo sebi izmisljaju pozicije.... Kod nas se vise ne zna ni ko kosi ni ko vodu nosi. Ispade najviše ovi u politici koronu šire, da ih nije ne bi se tolikim tempom ni širila. Gdje mi živimo, da te.... sačuva.
E jbg taman je dodo ppmislio izvukoh kad ono sekretar.
da ti kajem, nekad nijo dobro biti ni pozitivan
Da nam hoće svi korumpirani na vlasti pokupiti ovaj virus, pa da se napravi novi sistemski poredak. Koliko god grubo zvučalo, priželjkujem to... Baš se pitam ko bi onda došao na vlast i da li bi priželjkivao još jednu epidemiju i poslije ove...
Zašto Mile nije u karantini?!
Kakav je to blagi simptom i da budes zarazen koronom?
I šta sad, je li neki imaju pravo na kućnu izolaciju a boranija će da ide u logore od 1000+ ljudi?
I šta sad, je li neki imaju pravo na kućnu izolaciju a boranija će da ide u logore od 1000+ ljudi?
Zašto niko od vas ne prenosi šta se dešava u Palestini? Dok nama svijet gura vijesti o koroni, u Palestini je sve veći genocid nad stanovništvom Palestine. Do kad ćete biti toliko naivni i uzimati sve zdravo za gotovo?