Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene vise raduje ona haubica iz travnika sto kosta milijon maraka. Nekako mi daje sigurnost za bolje sutra.
Ponesi pristupnicu da odmah potpisemo pa da zajedno krenemo put laktasa😂
bolje nek ne dolazi u ovu bjedu
NATO udari na BG i okolinu 99 god. i kako srbi srljaju ide repriza.
i ovaj ce biti zabrinut. kvota 1
Uh kako se sad nekim gace tresu.. 😥😢😰
Dobra mu slika😀😀.Kao da kaze ovoliki imam
Clanarina u NATO naravno kosta. Koliko ce kostati BiH ne zna se , vjerovatno oko 2 % bruto nacionalnog dohotka. Hrvatska izdvaja oko 3 - 3,5 miliona EURa. Gdje ce BiH naci tolike pare. U kreditu od MMF-a ?
A Mile uskoro odlazi u Wahsington ! Kaže brzo će mu otići ambsadorka a onda ... ! PA da napomenem Mielta da se ambasadorke tako lako i brzo ne mijenjaju a moguće je ! Ipak, prije moguće da i Trump bude zamijenjen, nekom varijantom još ennaklonjenjom nego trenutna, a čak ni sam MILE nije orlova vijeka što bi se reklo u narodu ! :) http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/44320/dodik_o_odlasku_u_ameriku_bit_ce_prilike_za_moju_posjetu_sad_u_ali_necu_koristiti_pasos_bih.html
@frka. Ako se ronhil odrekne bih pasosa, onda ce biti stranac u BIH, trebace mu dozvola boravka I rada.
Trepetljika trepetala...
ZAkuhava se na Kosovu, da nije Mile dobio zabranu ulaska u AMeriku svašta bi se već dešavalo u BiH. Nikolić poručuje : Ili će Albanci dozvoliti da onakav voz oblijepljen na 21 jeziku da Kosovo Srpsko prolazi kroz Kosovo ili će sroska vojska i policija ko 98 na Kosovo ! Upravo smo 9. januara gledali srpsku vojsku i ostale s tim da Mile poručuje da više ne priznaje dejstonski sporazum niti Institucije BiH nego samo nezavisnu Državu Srsku !
Po tom urneku bi trebalo odraditi i Kosovo. Nikolić poručuje da će sa vojskom na Ksoovo ko što je na ROmaniju 93, pa udri po Sarajevu !
E otjerace Srbi i ove zlikovce iz Bosne kad tad, kao sto su otjerali i sve druge osvajace. A ovi sto ih docekuju klececi, povijeni do zemlje, ti isti ce da pricaju kako su se i oni borili protiv zlocinackog NATO pakta. Tako su gmizuci kao gliste docekivali i vojsku onog brkice prije 70-tak godina, pa su sad svi prvoborci i ljuti partizani.
@usljivinarode Reci mi kojem narodu ti pripadas, pa mi onda reci ko tvoj narod voli i simpatise :-) Da mi Srbi nesto naucimo od tvog tako opste voljenog naroda. Da vidim ko voli vas Siptare ili Hrvate ili muslimane, kad vec pricamo o ljubavi. Jedini drzavotvorni narodi na Balkanu su Srbi, Grci, Rumuni i Bugari. I odnosi su prilicno dobri. Negdje bratski negdje komsijski. NATO pudlice su nebitne u toj prici.
@usljivinarode Idi u Mostar pa pricaj o tim medjusobnim simpatijama ili mi objasni zasto vas je gazda kauboj morao na silu miriti dok ste zajedno ratovali protiv nesimpaticnih Srba. A tu ljubav sa Siptarima objasni onim muslimanima i drugima koji su zajedno sa Srbima morali da napuste Kosovo i Metohiju. Ja sam ti naveo jedan bratski narod, grcki, i jedan prijateljski, rumunski, a ti meni ne rece ko to na Balkanu vas simpatise i voli. Ovo sa Hrvatima i Siptarima je komicno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesu se sastali Čovic i Dodik povodom ovog dolaska, užarila se linija...
@emmir1 sastaju se u novom restoranu u Banja Luci
Poslije vensa i ovena ovaj nas je handrio godinama dok smo mi istezali vratove i vapili za pomoć od svijeta
To je bio njegov otac ovo mu je sin.
@rosko tnx
Ajde,neka neka,recu hamumi burek da napravi,do tad cemo se strpit mi u kuci i krompirusu jest.Poslije kad ode ceka nas blagostanje i burek svaki dan..