Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ih sad ce Dodo zaprijetiti da ce pokrenuti krivicne postupke protiv cca 190 zemalja 😂
Tako je, nikad nece skinuti mrlju sa svoje historije !!!
Uložite "Kviska" i pogodite ko će da uloži VETO na ovaj prijedlog.
Trebalo bi da se usvoji i rezolucija o Srebrenici jer više ruski veto ne važi, ima li ko da to pokrene.
hoce li ikad biti datuma za genocid u Jasenovcu, Jadovnu, Jasterbarskom, Stara Gradiška, Pag...... Prebilovci...... Jame...... Gdjesi pravdo!?
Prijatelju moj pa imaš da sjećanja na žrtve WWII. Ako ćemo ponaosob obilježavati zločine iz WWII pa imali bi cijele godine hodati od stratišta to stratišta
Jos jedna prilika za srbiju. Podrzi prijedlog, distancira se javno od pojedinaca kao mladica-karadzica itd.. dopis isprike i kajanja + hrvatskoj takodjer i to bi bio dokaz da ipak nisu toliko zadrti,genocidni i niskog intelekta kao u zadnjih 30ak godina. Nekada bila na strani dobra,sada na strani loseg, steta..
Bravo za BiH ambasadora pri UN!!!! Odlično odradjeno!!!!
Samo pračovjeci mogu biti protiv obilježavanja Genocida u Srebrenici
I treba da se redovno posdsjećate šta ste dozvolili da barbari urade na tlu Evrope
inicijatori rata glasaju... a bošnjo, srbo i hrvo ne kontaju
U Srbiji su već svi na nogama.
Šta će sada dodo ? Pisao Generalnom sekretaru UN da "prekriži" dan GENOCIDA u Srebrenici 11. juli.
Pisao čirilicom pa ga generalni sekretar nije razumio.
Jedno 6 iljada puta je vec bilo glasanje o Srebrenici 😂 nikoga vise ne zanima
Debilu, ovo je po prvi put da Generalna skupština UN-a, kao najviši organ planete Zemlje, dakle cijeli svijet, večeras zvanično osudi genocid koji je počinila vojska genocidne tzv. Republike Srpske. Ovaj put nema veta. RS zvanično od večeras se upisuje u historiju kao genocidna tvorevina! Za nauk budućim naraštajima. SLAVA UKRAJINI!
Sad će se sve iskristalisati.
Hoćemo i dan sjećanja na embargo.
Sasvim normalnoAko srbi obilježavaju svake godine Jasenovac šta fali da se običježava Genocid.Treba aj dan proglasiti danom ćalosti u čitavoj BIH svake godine.
Ne daju li nam status..nista nam vise od njih ne treba..samo nam mazu oci.