Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koristila Viber preko racunara...
Uzo malinar da objavi stori za insta
Ovu Fadil zove bebo
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sta znaci koristen? Gledo pornjavu neko
Indira Fazlagić, generalna inspektorica Agencije za lijekove i medicinska sredstva Bosne i Hercegovine, kazala je danas svjedočeći u predmetu "Respiratori" da niko iz Vlade FBiH, pa tako ni premijer Fadil Novalić nije "intervenirao" niti vršio pritisak kako bi se firma FH Srebrena malina Fikreta Hodžića upisala u registar firmi koje se bave uvozom medicinske opreme.
čavku ispitati,taj voli ukrast mobitel
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NARODE,SAMO MOTKE,S RAZ...T OVU BANDU ZELENU
Nikakvo cudo dok u pravosudju,u SIPI,OSI i drugim nazovi drzavnim agencijama sjede na rukovodecim mjestia kriminalci.Ovo drzava?
Od sekretarice do sekretarke Vlade. Svaka cast bebo.
Ma Čavka voli krasti telefone iz istrage.A ni Dudo Čampara nije imun😂gnjida iz Gacka
ČAMPARA JE TIHI KRIMOS,RETARDIRAN LIK 100%
Zasto niko iz ove Afer nije uhapasen.Ovdje su cak i svjedovi vinovnici dogadaja .Ovaj proes se prretvorio u spijunsku Obavjestajnu kontraobavjestaju aferu....... podabika i protivnika, klanova intresnih svera.
ljepotica.
Edita Kalajdžić je uzela od Nermina Nikšića, 2014-te, traktor s priključcima, kao dar od premijera.
IMA LI IŠTA NORMALNO U OVOJ DRŽAVI???? IMA LI IŠTA DA OVAJ NAROD OBRADUJE??? PA SVE BUDALA DO BUDALE!!! SVE LJUDI NA RUKOVODEĆIM MJESTIMA A TA MJESTA NE ZASLUŽUJU??? PA IMA LI IŠTA DA FINKCIONIŠE???IMA LI?? IMA LI???? SVE NAKAZA DO NAKAZE U SVAKOM SMISLU!!!FUJJJ!!!FUUUJJJ!!! I FUUUJJJJ!!!
C..ka nije imao kredita pa samo prozvao nekoga ali odmah ga je vratio.
Pa to Tuzilastvo BiH je najobičnije svratište prepuno nepismenih uhljeba.
Sad se svi pravebludi i nemaju pojima o bilo čemu vezanom za pronevjeru 10 miliona KM. A svi uključeni sve znaju samo je problem odreći se tala koji nije mali.
Cuj sekretarka, zar nije pravilno sekretarica ;) Joj klixe kad podjes sa ovim femnistickim fazonima muka mi dodje. Generalni sekretar vlade FBiH je funkcija i tacka.
Kako li si dosla do te pozicije!! Cistiti pistolje
Golemo , polupismena
vid ove sda kurawelle nesposobne
Mama ti je kuravela,pitaj Halida