Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca pa se vracate na pravi kurs, bojao sam se da ste se pogubili uz ove izbore. Iz dlana mi sunce sija!
Možda ne znam šta sam ali znam šta nisam. Perice ti neznaš šta nisi jer si možda Rus a možda Turčin.
E hajde ti nama ponudi rješenje , ali budi realan
Pozdravljam Generala S.Šibera i Vrhovnog Komadanta S.Halilovića. Uvijek ste na pomoći kada je BiH u nevolji. I mi smo sa vama !
generale..imate moj glas barem na jednom nivou...
@zizitop KO SU TZV BOSNJACI???? \"NAROD\" KOJI SLAVI OKUPATORA!!!! \"NAROD\" KOJI JE IZMISLJEN DEKRETOM CK KPJ 1971!!!! \"NAROD\" KOJI SE ZVAO PO JEDNOJ SVJETSKOJ RELIGIJI!!! \"NAROD\" KOJI JE PREZIVEO JOS NEOBJASNJENU METAMORFOZU 1993. GODINE GOTOVO PREKO NOCI!!!! \"NAROD\" KOJI JOS UVIJEK NE ZNA NI KAKO SE ZOVE!
šiber????ne mogu da vjerujem,jedan od malobrojnih koji zaslužuje poštovanje
Koji patetik moras bit da das ime stranci po sebi samom...prije dok su bili BPS i mogao sam to shvatiti, danas su najveci odron koji postoji i to samo radi imena.
VELA HAVLE, VELA KUVETILE !!!
generale da se kulturno izrazim - ne rise
gospodine generale imate i moj glas
još dva glas
SRETNO GENERALE
Svi su imali sansu... RADONCIC je isto zasluzio !!!