Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krivotvorena Tuđmanova odlikovanja: Hercegovci se u ratu \"branili\" iz Makarske i Trogira!? ...podnio kaznenu prijavu protiv pomoćnika ministra za boračka pitanja Martina Frančeševića, koji je sebi dodijelio ovlaštenje da izdaje uvjerenje ko je vlasnik Tuđmanovog odlikovanja. \"Neovlašteno je izdavao lažna uvjerenja o hrvatskim odlikovanjima i lažna uvjerenja o obavljanju komandnih dužnosti u HVO-u i zbog toga smo, na osnovu dokaza, podnijeli kaznenu prijavu zbog zloupotrebe položaja i ovlaštenja\", tvrdi Bašić. Aktuelni pomoćnik ministra branitelja, sa kaznenom prijavom, Martin Frančešević ističe da je ovlašten davati i uvjerenja ko je dobitnik Tuđmanovog odlikovanja, potvrđujući da postoje brojni falsifikati. Tvrdi i da je njegov potpis na lažnim uvjerenjima - krivotvorina. Pravi HDZ general!!!
Sasvim ocekivajuce, ta ista stranka je dala mogucnost generalima do hrvatske samouprave da dodju do BESPOVRATNIH KREDITA, VOJNIH STANOVA, POSLOVNIH PROSTORA, PRONEVJERU NOVCA OD RH NAMJENJENIH ZA PRIPADNIKE HVO... i covjek ima osjecaj da su u Domovinskom ratu sudjelovali samo HDZ i generalska struja.
Stara priča, interesne skupine...Jako \"sposobna\" kandidatkinja..Niko nije ni znao da je potpredsjednica Federacije..Ako možda nas iznenadi i pobijedi (mala vjerojatnost) neka prođe tečaj komunikacije, javnog govora, a ne kao prava provincijalka kada je snima kamera smjeuljiti se sa žvakom u ustima...dobronamjerna preporuka - učiti nije sramota,,
ja glupa generala
http://www.poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=23555:iftarske-dogodovtine-nastavlja-se-zastraivanje-i-etniko-ienje-hrvata-u-jablanici-i-konjicu&catid=91:hercegovina&Itemid=103
@ PRD tu se slazem :D
iskreno receno od svih kandidata jedino bih nju povalio ako bih morao PRD4EVER
Druze generale! Za HajDeZe spremni!