Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NATO je garant mira i stabilnost na balkanu. Jedino genocidasima smeta ova organizacija jer im ne dozvoljavaju da divljaju po balkanu.
@KURCIC2004TE ne bioni divljali ni 92 da su nam ukinuli embargo,bi divljali ali kratko,a da smo imalioruzje nikad ne bi ni napali!
Nato je garant mira a Clanice Nato saveza svoju vojsku non stop salju po ratistima bliskog Istoka da sire "mir"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovako izgleda general, a ne ko tabure s bojlerom :)
susidi, vas put je u nato i eu..da nema rs koja koci sve mozda bi vec to i bilo..bar nato
Zahvaljujuci upravo NATO paktu , mi imamo kakav takav mir ovde , jer da se nije NATO umijesao 1995 i 99 jos bi trajao rat , Srbija i poslije teskog Bombardovanja ne odustaje od svojih projekata ( SANU mala-velika Srbija ) a ovaj put izvodzac radova je je SNS , zato NATO da sto duze ostane ovde jer cim se malo povuce to je Novi Rat 100%
Jedini put BiH je put u NATO!
Kakav bolan nato i EU kad nemamo kod kuće vode svaki dan mrtva redukcija vode
niste trebali nista dostavljati onima koji su protiv vas
Evo sta takvi stvarno misle, ne lazite sami sebe, hoce da ih zavolite da vas mogu hebati https://youtu.be/iJ_vurlUBx0
Za ulazak u NATO trrbaji se izjasniti građani BiH a ne politicari, isto kao i za nezavisnist i suverenost BiH '92. Kad vide da je 80% građana za ulazak eto nama mira i stabilnosti, a do tad sve neki vitalni interesi ha oko entiteta ha nacionalni.
@huando cuj 80 % smijesno.....NATO ....ЊЕТ ! 😄😄😄
11 zemalja poslala pomoc...ne sumnjam...gdje je ta pomoc????? Ah da ko u ratu pomoc se slijeva sa svih strana...a ti jarane na liniju s okvirom. Zato Ville rastu tamo gdje mladost ostavila zivote. Nabijem vas sviju. Kupujte maske po 2.5...sama Malezija donirala 2mil. maski. Necu dalje.
NATO stab i USA su izabrali saveznika i glavnog za BIH Bakira Izetbegovica. Americki igrac za Bosnu i Hercegovinu☝️ 10 AMERICKIH savjetnika, odabranih direktno u NATO stabu savjetuje Izetbegovica...
@DunjaluckiBarjaktar daj imena da znamo ko su kad dodjemo po Baketa i Elenu...
Pa vazno je kad udemo da nam date popis vaseg oronulog oruzja koje moramo kupiti i takoder je vazno da uredno placamo clanarinu i ako treba da ginemo umjesto vase vojske..
NATO ce ti dati sve, samo da im ustupis zemlju na raspolaganje. Sva donirana pomoc u vojnoj tehnici, lijekovima itd. Ide njima u prilog. NATO je u BIH od rata ulozio 6 milijardi dolara, skupa investicija da bi ovaj preplaćeni teren prepustili nekom drugom...
ma supljak, vidimo na turskoj i grckoj koliko je vazno
General treba objasniti zašto je BiH važna za NATO. Svšta se piše nelogično