Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cut\' pasce!ne laj!
Alo talibanac smrdi ti iz usta...udavi...moraju biti zelen kada nemas naviku pranja zuba...zeleni kod tebe ,zeleni i kod ovog smrdljivog dudakovica...
Zaista prava GENERALSKA faca. Hvala vam i od mene Gsp. GENERALE i MAJKI koja te rodi. Svi Muslimani, Srbi i Hrvati treba da budemo DUDAKOVIC. Tad bi se BOG smilovao i na Zemlju vratio. Zivjeli.
Dudak, a gdje si zakopao generala Šantića kad si ga ubio?????????????? Ako si čovjek odgovori da ga njegova obitelj sahrani kako spada.
@... nije se desilo nikakvo cudosa nama vec agresija na nas i to agresija genocidnih divlja-ka i seljobera !!!! Ali vam je zato nas general pokazao kako se ratuje ja-jare i opet ce aBd !!!!!! Zivio nam generale........
vids ceto onu sljivu ranku? tamo ces visiti na uranku.
Raja poslusajte ovo strasna stvar!!!! http://www.youtube.com/watch?v=bSyYwPItGvE&feature=related
Mi smo vec u Srbiji!!!
General-zločinac Dudaković dobit će bar 20 godina, barem u to nema sumnje...
naredba: da se svim srbaljima redovno izdaje motorno ulje i sva ostala ulja za traktore.nikad se ne zna kad egzodus moze poceti.valja drzati traktor u dobrom stanju.za selidbu-spremni!
a tamo cuvate ratka,u tabutu u septickoj.mudri ste vi srbalji.kupi dosta joda za dezinfekciju.
dobro ti rece-po prirodi stvari cemo se razdvojiti-mi u bih,vi u srbiju.allah imanet
nije se dudak vas bojao ni kad ste imali hiljadu puta nadmocnije oruzje.a sad,vi ste sada male mace.e jesi im zabiberio generale,dugo ce te pamtiti.pozdrav svim borcima \"sile nebeske\".
Kvazi generale kako je spavati otvorenih očiju?J.e.b.e.n.o. je prezati se na svaki šum....ako ako DOĆIĆE I TAJ TRENUTAK...samo polako...
dudaku svaka čast, al šta ima sado bahtić ...