Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je naj casniji general oruzanih snaga BiH, zivio ti nama generale joj dugo dugo, a dusmani crkaju gledajuci tebe.
Ne smije mrdnuti iz 24% hahahahaha
@samotrpaj A Abdic gradonacelnik, svjetski covjek.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Hvala, Generale ! ⚜️
Crkni Sotono ckrniiiii
Crkni Sotono ckrniiiii
Atif lose utice na zdravlje bosanskih posrbica
Pozdrav domovini generale :!
Generale,gazijo sretan Dan Armije RBiH
Generale kapa dole za tebe i tvoje borce!!!!
Dudo bosanska legenda. Hvala za sve Generale i zivio nam jos sto godina.
oslobodio kladusu? 😁 od koga? Muslimana? axaxaxaxa... bem vas poturice. Niste dali mira ni Muslimanima koji su zeleli u miru da zive Srbima
od izdajnika i placenika glupane
axaxaxaxa ala su smesni poturice
Allahu Ekber generale
Ne znam kako je vama al se meni bas nesto kolju srbi
ubico
ATIF DUDAKOVIC RATNI ZLOČINAC TREBA DA SLUŽI 10 DOŽIVOTNIH ZATVORSKIH KAZNI SAMO ZBOG ZLOČINA NJEGOVIH KOLJAČA I UBICA NA PODRUČJU GRMEČA 1994-95. NISMO TE ZABORAVILI DUDAKOVIĆU!!! KAO NI SVA SRPSKA SELA KOJA SI POPALIO A CIVILNO STANOVNIŠTVO PROTJERAO, ONO STARIJIH OSOBA ŠTO NISU MOGLI POBJEĆI STE NA ZVJERSKI NAČIN POUBIJALI!
Samo zahvalite SAD. Oni su vas spasili od naleta 5 Korpusa.
petar ajde idi se mrsi iz guzice kokosije...jel ti sad bolje?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Smijesan si...Nisi mogao mrdnuti 4 godine rata,da ti nije bilo NATO avijacije,regularne vojske hrvatske ne bi se pomjerio ni pedalj..Dakle sa jedne strane dvije oruzane formacije i najveca vojna alijanska na svijetu,a sa druge strane sam narod Republike Srpske sa svojom vojskom,pod sankcijama svijeta pa i Srbije! Srbija nije ucestvovala u ratu u BiH,mozete vi pricati sta hocete,cak je i Haski sud to rekao..I na kraju sta si dobio? Pet kantona i 100.000 izginulih..Samo budala bi se time ponosila
@BuggsBunny Da se ne bih spustao na nivo da raspravljam sa inferiornim balijama,reci cu ti ramo kratko.Arkan,Legija,Bijeli orlovi,Skorpioni i ostali su bili para-vojne formacije,koji nisu bile pod kontrolom drzave Srbije,tj.SR Jugoslavije.Inace,Arkana je licno Mladic protjerao jer nije htio da se stavi pod kontrolu generalstaba.Uostalom,Hag je rekao svoje,mozes ti laprdati sta hoces.Da se 95'te ofanziva nastavila,Milosevic bi poslao vojsku koja se 92'ge povuka i ne bi vas bilo.
Inace,da vam nije bilo NATO-a,Amera i Washingtonskog sporazuma na koji su Hrvati bili primorani zbog RSK,vas ne bi bilo,sad bi vasi ostaci bili u Zemaljskom muzeju u Sarajevu. Cetiri godine rata 27% teritorije i 100.000 mrtvih..Dobar vam taj bilans.. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
GENERALE ZIV I ZDRAV NAM BIO JOS DUGO GODINA...A DUSMANI NEK CRKNU OD MUKE...