Apel bh. dijaspore ka vlastima
0
General Divjak odmah mora biti pušten na slobodu
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vjest koja ce uskoro prodrmati BH medije Divjak nije uhvacen na osnovu interpolove tjeralice koja je izdata u BG, vec je ta tjeralica izdata u Sarajevo. zasto je bas u ovom trenutku doslo do te \"pravne greske\"? da li je u pitanju nemarnost pravosudnih organa ili nesto drugo?
Točnije bi bilo: Apel po.tu.rič.ke dijaspore, ovako je vijest obična laž u koju vjerujete samo vi, sami sebi.
EVO SAMO KLJUCEVE DA NADJEM PA IDE KUCI!... PS STA SE TANGIRATE AKO JE NEVIN,IZACICE! AKO NIJE,NECE! JEDNOSTAVNO!
moze bre srbadija sta hoce
Kako je moguće uopšte da Srbija i raspiše potjernicu...Dobrovoljačka nije u Srbiji-mjesna nadležnost u BiH, a kako Beograd tvrdi nisu ni na koji način ni učestvovali u ratu u BiH niti su njihovi vojnici bili tu....pa odakle im pravo da vrše otmice bh državljan i stavljaju ih u \'\'logore\'\'