Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako dobro generalu Atifu.
i da se idioti koji hodaju okolo bez maske sklone s ulice i tržnih centara.
General u punom smislu te riječi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nedaj se generale!
Nedaj se generale a pises kako korona ne postoji? Eh moje glupe Bosnje
on i slicni njemu zasluzuju imena ulica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Komadante kao i svaku bitku koju si dobio i ovu ces...podrska
Brz oporavak Generale.
I onda na kraju napisu imao je i ranije zdravstvenih problema, al je ipak od korone u bolnici. Jaoo idiota... svaku bolest za sta covjek zavrsi u bolnici ispravlja se da je od korone. Cccccc
Leggendarnom zločincu došao kraj kad nema suda ni pravde u nepostojećoj državi
Zbig cega je hospitalizivan pitanje je, drugo sto je dobio etiketu da je pozitivan na kUronu
Atife legendo naša! Što brži oporavak i da tvoj oporavak vlasima donese pjenu na usta. Jer zapamti, koga kršćanski teroristi tzv srbi pljuju, taj im je jbao majku kroz majku. Što kaže Legija morao sam u sebi čestitati Dudakoviću što je povukao za nos ove naše konje od generala! Atife, još im se kosti traže po Grmeču, Brezi, Bihaću, Kladuši, Cazinu, Bužimu, Ključu, Sanskom Mostu, a velikim dijelom si ti za to zaslužan! Živ bio!
Tvoj Bihac je uz tebe! ❤️
Svi smo mi Atif , samo BIH.
Izdrzi do presude :))
Bujruuuum :))))
Opet pobjedi generale!!!
Generale Allah Vam olaksao i ozdravio sto prije i bolje. Amin
Nesto mislim-jeste vi Muslimani glupi-dali vasega generala da ga Srbi lijece u Podhrastovima! Oni ce ga "ugusiti"-ali prvo neka kaze gdje je General Santic!?
Smoking on that Dudaković pack
ode govno