Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa imali iko da radi u tij tvorevini odim onih koji su svakako na drzavnim jaslama cuj pola milijona ja drzave
Imam jedno interesatno pitanje ... Dali mi propadamo, ili smo već propali ? Naime, dali je moguće imati više od 50% nezaposlenih ? Kako će izgledati to kad bude npr 70% ? Dali ćemo se opet hvatat oružija, ili će nam život biti \"ko u ratu, samo što se ne puca\". Dalje, na parkingu nisu ostala ni 2 auta, svi su negdje otišli da jedu i piju. Jučer ispred Mujanića red 20 metara. Jučer je \"palo\" stotine grla !!!
sto se ove nase vlasti ne potrude malo da pomognu i nadju posao gradjanima pa onda da se cestita 1.maj svima a ne na ovaj nacin ccc....
ja bih svima cestitao dan kafane, ako postoji ili je to kod nas mozda svaki dan?