{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


GDSBiH: Građani za građane

F
8.9.2012. u 16:21
3
5
GDSBiH: Građani za građane
3
GDSBiH: Građani za građane
Kandidatkinja GDS-a BiH za načelnicu općine Novo Sarajevo Melisa Smajić te kandidati za općinsko vijeće Muharem Selimović, Nejra Džebo i Mirjana Suljević predstavili su se u Mjesnoj zajednici Pofalići I i II u Sarajevu.
Melisa Smajić izjavila je da će se boriti za nove investicije i zapošljavanje mladih u općini Novo Sarajevo, zaštitu djece i starijih.

"Vodit ću općinu Novo Sarajevo tako da bude jedna od najrazvijenijih općina u BiH. Učinit ću sve da se uvedu dvije stope PDV-a, jedna od njih mora nužno biti povećana, PDV na luksuzne proizvode, a nultna stopa PDV-a na osnovne životne namirnice (hrana, lijekove i knjige)", kazala je Smajić.

Dobitnik Zlatnog ljiljana Muharem Selimović rekao je da su dvije nesreće našeg društva nezaposlenost mladih i korupcija koje mogu iskorijeniti samo snage stranke kao što je GDS, njen program i kandidati.

Nejra Džebo istaknula je da je posvetila svoj stručni i profesionalni rad revitalizaciji Huma i da će učiniti sve da to bude središte turizma, sporta i rekreacije i kulture grada i regije.

Mirjana Suljević je izjavila da će pitanje problema porodica, a posebno nezaposlenih žena s djecom, nametnuti kao glavne probleme koje treba riješavati Općinsko vijeće Novog Sarajeva, saopćeno je iz GDS-a BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: