Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima nas dovoljno ako se udružimo.naprije sa spahićem.
Piši propalo! Nece uspjeti! Sa iseljavanjem od 1990-tih do danas u ovoj jadnoj zemlji nije ostao ni jedan građanin. Sve go seljak šljego.
PRAVI GOSPODIN.
NAJ,NAJ ,NAJ....PREDSJEDNIK.
JEDINI KOJI JE ZA ZA SVE GRAĐANE DOBAR.U MOSTARU,TREBINJU,TUZLI ,TRAVNIKU,DOBOJU,SARAJEVU,BANJALUCI GORAŽDU I,LIVNU ZENICI,BIHAĆU,JAJCU...GLASAJMO ZAPRVOG PRAVOG,PREDSJEDNIKA BIH.
Ja, Veliki štrumf IZ BiH odlucujem, kuš vi \"gradani\"! Tišina kjafiri nitijedni kad efendija govori! U petak pred glasanje ima da vas sviju redom vidim na džumi. Nemoj da koji ne dođe po moje cijenjeno i jedino ispravno mišljenje!
ROĐENI PREDSJEDNIK.ZNA I MOŽE SVE PROMJENITI.
ROĐENI PREDSJEDNIK.ZNA I MOŽE SVE PROMJENITI.
BINGO!
BINGO!
IMA SAMO JEDAN ,BROJ JEDAN.
GDSBIH i Spahić su jedina stranka sa programom i ljudima. upreokret sa Ibrahimom.
postaje zanimljivo.
Pravi i najbolji znak za građansku bih.Spahić je bio super poslanik,intelektualac.
Sve najbolje Predsjedniče BIH.