Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad procitam da su pronašli 1,3 grama marihuana zlo mi.. Pa skuplje je dva zvrka sudzuke ili komad suhe zarebrice..
@imprezas Izvini, 1.14 grama ...
Cuj 1,3 gr marihuane, 0,35gr spida, ovi love korisnike a ne dilere.
A gdje su slike s drogom kako viri iz vagine?
nije za pohvale,ali iz bih u hrv i srb i troburnuto sam iznjeo preko 1000 tablet koje svojim izgledom i djelovanjem podsječaju na EKSTAZIIIII.. travu nikad nisam osim smotanog... al i to prođe..djeco.. prije3 god nisam smio preko pola ekstra popit...
"Domisljati pokusaji" isto ko da je neki umjetnik krenuo vodenim bojama nacrtati mona lizu na kanvasu pa nije uspio jer mu se razmazala
"Tokom prošle godine na području GP Izačić službenici Granične policije su kod osobe u ustima otkrili 0,81 grama heroina, a kod druge u patici su otkrili 0,31 grama ekstazija." SIGURNO CARTEL "SINALOA" IMA UPETLJANE PRSTE U TU ZAPLIJENU STOLJEĆA. ČESTITKE SVIM ČISTAČICAMA GDS-a I NOĆNOM ČUVARUKOTLOVNICE NA POKAZANOJ OBUCI ,VJEŠTINI I PROFESIONALIZMU PRI OBRAČUNU I HAPŠENJU ZLIH DILERA. SVIJET JE BOLJE MJESTO ZAHVALJUJUĆI VAMA.
..... ma kakav tekst , čitam samo komentare ! 😂
eto samo BH građani skrivaju drogu i niko drugi...
Kako znaš da neko ima drogu u vagini ???? To liči na timski rad. Hajd stavi malo droge u minđu, da mi pokažemo kako su naše granice sigurne i kako smo mi detaljni.
... deset malih crnaca... 😑
@KrkanPovratnik DJE SI BOLAAAAA' KRKMEZU? Sta mai, kako je? Jebhes li sta? Pozdravi Stipu i njegovu sestru!! Pozdravlja ga Dario-MoRambo.
@PK Neki edukativni program?
Umjesto granicara postavit ginekologa, ne bi dizao glave.
Dosla moja kona, inace zena od 82 godine na pregled ginekologu, pa kaze; - doktore, boli me pick@ .. -kaze dr.: gospodo, molim vas, hajd izadite, udite ponovo i lijepo recite dr.boli me vagina .. - ulazi kona ponovo i kaze: "Doktore, a kako ste ono nadili ime mojoj pi*ki" .. 🙄
Sramota.
Tokom prošle godine na području GP Izačić službenici Granične policije su kod osobe u ustima otkrili 0,81 grama heroina, a kod druge u patici su otkrili 0,31 grama ekstazija. Nadam se da ste fulali kolicine, jer to kaciti kao ulov..
Popadali svi sa dojavom
Ufatili par grama, a sigurno im par tona proslo neotkriveno......
Cuj gradjani?! Valjda kriminalci gdje skrivaju drogu.