Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otici ce na baustelu garant 🤣🤣
Cuo sam da voze Glovo u HR
Ima li ko budan na klixu da ovog bolesnika Bulevara ukloni
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pa valjda kod kuce,9 sati je, cuj gdje su...
ima li odvratnijeg lika od ovog Arapovića?
Sepicu i Arapovicu vi bi trebali po pravilu sa na Biro za zaposljavanje ali znamo da necete jer ste formirali stranke samo za sebe i da mozete uzimati godisnje stotine hiljada maraka od poreznih obeznika + kao sto i sami kazete da vas jos i stranci guraju vjerovatno s novcem.Ako si ti Sepicu patriota i boris se za drzavu vrati se u Krajinu i otvori neki biznis i zaposli svoj narod da radi i tako ces dobiti glasove od gradzana,a Arapovic nek ide kod Radoncica raznositi novine.
dajte im bijelog hljeba nek se najedu duse drage
Brine me Dennis Grazcić, jel se uhljebio ?
Da da i on Denis Gratz oh kako to samo kompleksaški zvuči naspram Muhamed Gracić. Lik ide definitivno medju top 10 demagoga na lokalnoj sarajevskoj politickoj sceni.
Cuj Bakirove cuke. Sta ako nece sa trojkasima izdajnicima onda su Bakirove cuke. Izgleda da su Beciroviceve cuke brojnije, vjernije i bolje laju. Ako je iko bio protiv Bakira bila su ova trojica. Pogotovo Sepic sve mu SDA dala on nezasit izaso isto ko i ostali koji bi bez SDA bili anonimusi i fukare: Dino,Aljosa,Denis,Semir i ostali nezasiti .
Gdhe nam je adisa arapovic
treba uvesti izborni prag od 10 % za sve političke stranke i time bi se očistila politička scena i nestalo političke trgovine
I go#ana od političara koji ni prag da prođu...
Mislim Sepic, Arapovic...politicki otpad...smijurija...
Jedva cekam sljedece izbore, da se opet malo…. da bude sve isto ili gore.
dokaz da svi sda-ovci nisu pobjedili sda,nes i nip su to uspjeli,možda što su nešto radili pa je narod to prepoznao
NARCIS. Bakirov rezervni igrač.
Ovako će pisati o Nikšiću, Konakoviću, i Forti poslije sljedećih izbora.
Rasirite se , na mostar banja luku, siroki, trebinje , i ostale djelove BiH . Radite uz narode, za narode pa se nadajte necemu. A ne od izbora do izbora
A gdje scepo i on se usutio...na odmoru valjda
Ovaj Arapovic veca ubleha, ali ubleha koja ubire lovu kako u nevladinom tako i u vladinom sektoru. Realan domet i mogucnost mu nebi smjela biti ni mjesna zajednica, ali ovo je BiH.
Aahahahahah e BAS bi vas trojica, pogotovo taj blijedi crv Sepic, predstavljali sile za megdana!!!!!