Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemac... neznas ni svoje ime da napises. Nije Njemac nego Nijemac. Nije ni cudo da pises pogresno. Jugoslavija nije dio Istocne Evrope i nije nikada bila. A tvoja Njemacka ce jednog dana da dozivi nesto slicno tome sto se desilo na Balkanu jer takvi kao ti znaju samo da ruse jer su tako odgojeni.
zivio slobodni sandzak..... smrt svim srbima
Sa s.r.b.i.m.a ne mozes ni stalu da pravis a ne drzavu, kad su c.e.t.n.i.c.i i pljackasi....
jugoslavija je bila najbliza od svih istocnih zemalja eu odnosno evropskim zemljama, tad se drukcije zvalo. I to i ekonomski i u svakom drugom pogledu. To za ove mladjaHne generacije ovde sto nesto tamburaju, a pojma nemaju ni kako je bilo ni sta je bilo. Sad, dvije decenije nakon sto se oni pocese \"brinuti\" o nama(ex-ju), dalji smo nego ikada, ako ne racunamo ove najsjevernije konjusare, oni su odavno integrisani u konjusnice, jos za tite, i prije tite, i oduvijek. a i mali su,oni ce se integrisati vrlo brzo i zaboraviti i ko su bili. Dakle, dok se nisu brinuli, bilo super, kako pocese, spasavaj se ko moze!!! Pa, to svako zna, da je sad sto puta gore nego sto je bilo prije rata!!! U svakom pogledu!!!
eto, nisu oni svana to srusili...ma, ne, nisu...bajke za malu djecu, ker ne reaguje dok kuja ne mahne repom, metafora ubila se. faasisti hitlerovi ne miruju, sve je to danke deutschland, zna se. Sad, mozda bi neko i povjerovao kad ne bi znali ko ih je naoruzao.
izgleda da su ovi gu.zonje u evropi i usa stvorili 7. drzavu samo da ne ostane na 6, djavoljem broju, mozda racunaju da je 7 srecan broj??? Koje ludilo!!! Mali ogradjeni balkanski mafijaski prostori, fuj!!! Treba nekog evropskog gu.zonju provozati malo preko tih granica, al da ne znaju ko je. Da vidi sta znaci preci balkanske granice, samo zato sto ti familija zivi u 7 njihovih tzv. drzava!!! Kevu nenormalnu!!!
ovi nasi fasisti stalno pricaju o nekoj velikoj srbiji, a mogli smo, ne da pravimo veliku srbiju, nego koliku zelimo, u proslosti. da su oni, male vaskice, imali takve prilike, stigli bi do sjevernog pola i sa geografske karte izbrisali sve pred sobom. mali uslje, konjusari i ovi nasi poturice.
ovo je tako tuzno i porazavajuce sta nam se u drzavi desava.Ratne rane nikad nece zarast i to ce nas sve pokopat dok ostali budu uzivali u boljim platama i boljem zivotu
yebbo mammu nesto razmisljam....sta god da bude na kraju s bosnom dobro se mi svi napatismo,i srbi i hrvati i muslimani,dosta se krvi prolilo a oni yebbeni shiptari dobise drzavu bez po muke mammu im yebbem,pa jesu oni pametniji od svih nas?
Srbima da je bio cilj velika Srbija, napravili bi je odmah poslije prvog svijetskog rata, cilj je bio da se svi juzni sloveni ujedine, jer bi tako bili jaci i ne bi mogli sad da nas stranci taru. Ali gluposoni su htjeli nezavisnost, sa vama vise nikad zajedno !
aplikacija u povijesnoj genezi.austro ugarska je potraživala izolaciju srbije ,ignorišuču rezoluciju posljedice u 1.vom ratu.danas novisnos kosova ,makedonije, slovenije, c.gore ,hrvatske i bosne. šanac ili klanac srba je u čiri na relaciji užice foča. uskotrčna .šta . auto izolacija ili ignorantski odnos prema austro ugarskoj rezoluciji. unija širok pojam kao uni teralni u apsolutnoj masi .utopizazam. auto kefalnost se sključuje pri kontabilnim strukturama tjela evrope.isključivanje imenice u elementu.malo sabura nebi vam bilo na odmet.
koje poceo rat? vi ste poceli rat!! mi smo poceli rat pazite dok je god ljudi na prostorima bivse jugoslavije koji imaju u sebi mrznju ono koje musliman, koje pravoslavac, koje katolik itd. nikad nece biti ove zemlje na dobrom polozaju zasto, zato sto svako glasa za svoje ako se zove dragan glasam zanjega samo zato sto ima ime dragan ako je ibro glsam zanjega samo zato sto je ibro a nemaju pojma za koga glasaju ustvari tako je to billo na pocetku 1991 sda,sds,hdz proslost se nemoze povratiti ali moze se bolja buducnost napraviti kako da ne glasate za te propale stranke vise zar nevidite 20 godina nismo nista uradili samo gore i gore
steta sto muslimani su htjeli da naprave drzavu na teritoriji gdje su zadnju drzavu imali srpski kraljevi i banovi prije 500 - 600 godina .. ..i tako bosna opet protektorat do sljedecg rata za dvadesetak godina i konacne podjele ove trule drzave
BERLINSKI ZID SE SRUŠIO 1989 A POKOJI BLOK SE DOKOTRLJAO I DO NAS.ŠTETA ŠTO SU srbi TAKO BOLESTAN NAROD PA SE NISMO MOGLI PODIJELITI KO LJUDI,BEZ RATA I GENOCIDA.
..OVAKO JE NAJBOLJE.. jos da je nekako pripojiti srpski dio iz bosne SRBIJI a sandzak [I SRPSKI I CRNOGORSKI] muslimanskom djelu federacije, zapadnu hrvatsku hrvatima, sjeverno kosovo srbiji, zapadnu makedoniju kosovu a onda cjelo kosovo albaniji .. i jednom za sva vremena da budemo sretni i svoji na svom na brdovitom BALAKANU ..