Formirana još jedna komisija
5
Gdje je potrošeno oko pet milijardi KM donacija
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitaj bakira i harisa i Radončića i Muslimoviće i ostalu žgadiju koja me brani od mene samog već 20 godina. jer unutarnji neprijatelj nikad ne spava i zato odlazim u Švedsku. Ne mogu više. Ako ne uspijem idem dalje u ovo slijepo crijevo više se ne vraćam.
Čuj gdje je utrošeno i koje su došle , pa valjda potrošeno i koje narod nije ni vidio jah ima obnovljenih fasada i klimavih kocki po ferhadiji , najbolje da odem kod nekog kontejnera pa da se zavalim u neku staru deku i razbacam malo smeča oko sebe pa dozovem pasa lutalica i tražim stan kao ugrožen ako je još ostalo siče i dok još nije kasno ,,, NAJBOLJE JE NEZNAM JA NIŠTA ,,,
zar se ne vide dvorci oko sarajeva i poneka kucica u sarajevu
ko kaze da je potroseno...
NAROD ZNA gdje su pare nestale....
SDA