Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlične fotke A. Bubalo.
Dosta više uvreda i prepucavanja prema sve tri naroda ! Dajte da se drzimo skupa u ovim teskim vrmemnima, da jedni druge postujemo, u vremenima kada skoro niko nema svijetle buducnosti... Svi u sebi imamo makar trunku odgoja i obraza i sposobnosti da postujemo, pa onda postujmo se , nismo africka plemena ! STOP INTERNET NACIONALIZMU SVAKI DAN !!! KO IMA PROBLEM NEKA IZADJE VAN I PROTESTUJE ! SVIMA SVE NAJBOLJE ZELIM !
heloo
kada ce se napunitiramsko jezero i imali riba unjemu jel imalo napunjeno
zao mi je sto se to dogadja na teritoriji moje domovine,ali vjerujte da me necudi da nam se u buduce mogu dogadjati i jos gore stvari i katastrofe.Na vrelo rame sam kao dijete i djevojka odlazila u jednu prelijepu okolinu sa puno vode ,voca ,zita pastrmke ...jednostavno raj na zemlji.Jedna kratka rijeka-potok zvao se Buk izvirao je pod planinom i strmo na duzini od samih 200metara stvarao je buku i proizvodio pjenu od bistre vode.Imao je na desetine mlinova i ,,,, nema vise ni te ljepote,nema sela Varvare ,Kopcica Drinska ,Grebena ,nema ni dzamija ni dva legendarna turbeta koja su govorila o nakim davnim junacima,ali je ostalo to poluostrvo Scit jer je imao uzdanicu u Vatikanu,a u svim nabrojanim selima zivio je jedan dobri narod koji je morao da se raseli i da se njihova zemlja i njihova proslost zaboravi. I cemu se neko nadao?Napretku i buducnosti.Razmislite,,,Ko je potopljen ispod Jablanickog jezera,,a ko na Drini kod Visegrada? Pokusajte sacuvati ljepote i oplemeniti nasu zemlju
http://foxnomad.com/category/site-news/contests GLAS ZA SARAJEVO
????........????
@Crni: Mislim (dakle moje mišljenje, nisam stručnjak) da je razlog prošlogodišnja suša. Zemlja je vjerovatno bila toliko isušena da je sav snijeg upila u sebe tako da je vrlo malo ostalo da bi se napravila bilo kakva poplava.
Ljudi šta se desi sa onolikim snijegom dali je nekome jasno? Već počela suša,a nekidan najavljivali nevidjene poplave.Hajmo malo o tome !!!!
gdje je nestalo?popile ga deve! jezero je ispušteno radi revitalizacije brane koja se radi svakih 40ak godina i šta je sad tu čudno, ne pamte ovako nizak vodostaj? pa ovo je prva obnova brane od kad je sagrađena, nađu neke levate i pitaju ih a o tom se priča ima par godina
Odlicne fotke!!
STOP INTERNET NACIONALIZMU!!!
Hidroenergija je ekološki i ekonomski zaista povoljna. Na žalost, zbog ovakvog relativno sušnog perioda prinuđeni smo na termoelektrane. Ali još su gore u nekim zemljama klasične nuklearke (one koje nisu izgrađene u dubokom podzemlju).
Kako je LIJEPO i UREDNO A na nasih 24 posto smeca koliko hoces, kuce BEZ fasade
mile ćelo lovoćuvar-ratni zlocinac ,aj lajk ko zna o kom pricam
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/86827-padom-nivoa-vode-osvjezene-uspomene-na-dnu-jezera-ukazali-se-dzamija-i-begovski-nisani.html
fgf,bila je dzamija,potopljeno je jedno citavo begovsko selo,s mezarjem i dzamijom,,,imaju slike na avaskoj stranici