Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možemo da ocekujemo sve isto kao predhodnih 20 godina. VELIKO NIŠTA
ko je jamio jamio sto je ko zadrzo u ratu ostace tako ,sve ostalo je sviranje qurcu,i podvaljivanja nekih lažnih multietnički stranki
Kakva ljevica svi vire iz Šupka Čovićevog pogotovo SDP i Nikšić
Vlast u Mostaru će formirati BH blok sa HDZ-om, jer je cilj Kojovića, Nikšića o onih koji su okupljeni oko njih da izbace SDA iz vlasti kako u Sarajevu tako i u Mostaru, a svjesni su da ne mogu i ne smiju izbaciti HDZ jer građani Hrvatske nacionalnosti glasaju za HDZ i to je njihova izborna volja.
Gdje Mileva tu je odmah i Desanka
Moj Rijade nađe li koga drugog za sagovornika osim Dine Mustafića koji sa Mostarom nema nikakve veze. Šta je u SDA u Mostaru nacionalističko? Da pojasnimo: BH Blok ne može biti suzdržan jer u tom slučaju biraju HDZ-ovog gradonačelnika. Dakle, suzdržan = HDZ. I to je opcija samo je treba priznati.
Od ovih kleptomanskih, poslijeratnih struktura, ni onih iz prošlosti, ni ovih sada, a bogami ni budućih, ne tteba imati očekivanja. Samo narodni bunt, revolucija i povratak socijalne države, odvojene od crkve, nacija i vjere, može nam osigurati bolhe sitra. Sve ostalo je vucaranje po dnu.
Kad budu Hrvati imali višestranačku demokratiju neka onda se jave. Od komunističkog jednoumlja do tzv. HNS diktature. Dragan Čović, el mudante.
Gledaj ovog debila lijevo, na Stari most sa šišom🤣
"...boze,tako bi bilo normalno da nam se zemlja zove samo "Bosna"...zamislite kad bismo Hrvatsku zvali "Hrvatska i Istra"ili "Hrvatska s Istrom i Dalmacijom" ili Hrvatska,Slavonija,Istra i Dalmacija" ,ili Hrvatska,Istra i Dubrovnik" s dodanim nazivima nekadasnjih provincija..."
Zbog čega je Dragan Markovina relevantan po pitanju Mostara?
BH blok je smiješan Ne rade u interesu naroda već su kao i ostali.
politika HTZ- a i Dino i Dragan, to je taj plan B, vajni ljevičari i ne znaju šta je ljevica a mogu pametovati, sta su glasači birali to treba da bude a ne glas ovdje,glas tamo ili još se ponegdje čukne, sve je to teorija da bi kao oni nešto rekli??? koliko ih još ima, valjda poslije svake kiše nikne ih gomila
Gjde desnica a nema ni mileve
Vlast s gubitničkim HDZ-om, direktno ili indirektno. Ili će HDZ isporučiti na blokadu ili dugoročno Bosanskoj listi.
Imali su ponudu,ali su je odbili zato sad vječna opozicija ..,.....,