Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oglasili se da konstatuju jel? ostati cete bez plina pa cemo uzeti pola ukrajine i odvrnut vam plin a vama ce biti drago jer ce vam biti toplo?
Sta ce joj biti,nije sapun… nego ga je kalemio i tvojoj hanumi 🤭
Ujutru drva 1m3 150 KM, drvosječa trlja ruke
A hoće kazniti Ruse tako što neće otvoriti sjeverni tok 2 i zakuhaće sa Rusima oko Donjecka? Nisam znao da se tako može neko kažnjavati. Ti čelnici EU su glupi na nivou galaktičkih razmjera i ne čudi me što su Britanci pobjegli a drugi će uskoro za njima.
Tek ce da zavrnu pipu
Ko je vjerovao rusima smrzo se.
Rusi uxjenjuju Njemacku i Evropu sa gasom kako bi sebi priskrbila nadmoc u odnosu na Ukraijinu . Treba Evropa da ima petlje bojkotovati Ruse za gas i reci odjebite sad necemo nikako vas gas .
Hebes plin. Evropa moze kompletno preci na grijanje klimama i konvektorima.
treba se vratiti na termoelektrane i nuklearke a ne da krivonogi kepec putin ucjenjuje i napada druge zemlje zato sto ima plina kad mu se prestane kupovati bice rat u rusiji
Rusija ili IGRA poslijednju IGRU ili počinje RAT u UKRAJINI !!!
Hebo vas plin zima traje 3 mjeseca, a ushrane ruse ce ogranicit citavu godinu da ne mogu putovat nigdje po Evropi..
ma eu gradite nuklearne elektrane pusti to sto je stetnije su nuklearne probe pa ih jos uvijek rade
bezobrazluk, treba trajno zamjeniti taj regenert... ima more alternativa
Jelde?
Ima, prdnjava po forumuma. Šta tu energije ima :))))))))
Mediteran će po svim pitanjima biti područje napretka i suradnje tako i po energetskim pitanjima.
Bit će prehlađenih u Europi
Analizatorac koji ministar nabavlja gas Nermin Dźindić član sda stranke koji je izabran 2014 God. do 2018 a od 2018 do danas isti taj je u tehničkom mandatu nikakve odgovornosti a svi is ispaštamo