Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja cu u alpiniste ako ce me onake mace posjetiti u bolnicu kad se razvalim
Bolje bi bilo sa njima planinariti, nego se džaba razvaljivati......
Jarane, za sve u životu, dobro ili loše, postoji razlog,..... upozoren si, pamet u glavu !
Naravno cim je neka poznatija osoba stavljaju slike malo opremljenije sobe u bolnici.Pa sto nesnimite sobe gdje ljudi umiru od smrada!!!!
Nisam ni znao ko je ovaj lik do maloprije, a ne bih ni saznao da nije bilo ovih treba na slici :D
fin momak, ali' objektivno, kakva je ovo vijest? A zaboravio sam, ipak se radi o "ughednom" klixu
Ja bi se penjo na ove dvije
Netrazi vise guzici cepa ostavise planina moj savijet covijece
...malo pameti i puno rizika
gdje si se to izvero sejtane jedan :P
Jesul iste planine ko kod nane
iste ko kod nane... KAKO?
Ma penji se opet drug. Nije ti dovoljno sto jednom nisi umalo poginuo? A hvala dragom Bogu hrabrim spasiocima pa još jedan život nije izgubljen zbog suludog adrenalina...
"To je bila moja majka, još nije znala za nesreću. Nazvala me je da me pita je li sve u redu. Odlučio sam skupiti i posljednji atom snage da u nevjerovatnim bolovima i agoniji odglumim da se ništa nije desilo", priča dalje Gazić. Što mi ovo poznato zvuči.
Dobro si proš'o paša...