Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AHAHAHAHHAHA kako ghenocidni pjene u komentarima, ne mogu podnjeti činjenicu da je 95% gradova u BIH formirano od strane muslimana, od Sarajeva, Foče, Rudog, Mostara, preko Tuzle, Banjaluke i šeher Trebinja, svaki grad osim Bosanskog svinjareva, znaju oni na čijem su, neka boli i neka kmeke i narikanja ;)
Zamisli koliko moraš biti jadan, da od mržnje ne možeš ni da prevališ preko usta ništa dobro što ima veze sa muslimanima, kakvo istinsko zlo, u srpskohrvatskom korpusu se samo mržnjom možeš istaći, do duše i glupošču. Hajde sad dajte te vlashke teorije o genezi gradova, da su nastali u neolitu i kako su umjesto vakifa, begova i osmanlija, gradove ustvari podizali kojekakvi stojani i njihovi drugovi čmarko i spasoja.
na grbu Tuzle pise 950, nebitno je li tad, ali jok ovi bi da sa njima i njihovima pocinje proslost
I onda Turci više volili Srbiju. Sjedište šerijatskog suda u Čačku!
Sta je danasnja IZ sagradila? Kompleks hotela za privatne svrhe?
Vala baš, a opljačkaše narod na sve načine... licemjeri lopovski - sve sami haram
Jadan je onaj Narod koji slavi svoje okupatore.
I Sarajevo je osnovao Isa beg Ishakovic, ali komunisticko uredenje nije dozvoljavalo Bosnjacima da budu prepoznati kao narod, a kamo li da se sjecaju velikana.