Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ove koji pisu da doktorima nije mjesto u skupstini, debelo se varate. Koliko god da je u ovom sistemu pacijentima lose, doktorima nije nista bolje. Jako je bitno da neko zastupa i njihove interese i da se poprave i njihovi uslovi rada. Ako se ovako nastavi doslovno nas nece imat ko lijecit. Na jednoj strani Sebija, na drugoj Fatima. Mislim da je lahko napravit izbor.
Hahahah jašta će ti doktori zastupati interese svih doktora... zastupaće interese svoje i svojih famElija. Već viđeno stotinama puta.
Nije im dobro nikako, na KCUS-u po 5.000 maraka mjesecno, 3.000 ovi sto nisu specijalizirali, ma patnja…
U opštini N grad uposlenih šalteruša ,spavaju popodne besposlene za šalterom njih 7 i opet neljubazne,a onu 1 za matični ured čekaš nje nema a ove ostale gledaju u prazno.Užas
Neznam a izgleda da mi je bolje da ne saznam kako je u N Gradu a kod mene u Centru šalteri i osoblje na njima su super ali zato oni gore u kancelarijama,službe gdje se trebaju uraditi najvažnije stvari za građane nula isto ko i Mandićevo najavljeno POSPREMANJE.
Ne dao Bog da se ova gospodja Fatima docepa javnog zdravstva. Napravika bi od njega drustvo jednog lica ko i braca joj.
34 slova u imenu i prezimenu...ovoj zavidi pola Brazilskih favela
Ooooo hanuma, ima li dnevnica, seminara, putnih troskova, hotela sa 5 zvjezdica na racun KCUS?
Govor joj je ha ha ha. Hajd sto ne zna operisati,vec ni pricati ocigledno ne umije :)
Nikad više foteljasa,nepismenih a radnika??????Teško,teško vrijeme
Ko god je bio njen pacijent zna sa sigurnoscu da ona ulazi u politiku s iskrenim namjerama i da to njoj licno to ne treba. A ovi koji govore da ovaj ili onaj ne treba u politiku konstantno se zale kako su na politickoj sceni sve stare face, odlucite se.
bolje ti je skrati oba prezimena bar Gavran i Smail
Nikad nije carski rez uradila. Usla u politiku jer je skontala da vise nema nista na treptanje, pa da pokusa ovako. Neznalica teska!
top komentar bit će stimulacija ne brini... ljubi te Seka
Fatima godinu na bolovabju bila!! Ona nije prof.dr! Laznk se predstavlja!
Ti nikad i nisi nista napravila. UZ uraditi ne znas! Carsija zna da je tvoj domet da se nasminkas a izdajes se za doktoricu.
Ovo je huškački govor i zloupotreba je slobode izražavanja. Govor mržnje podliježe krivičnoj odgovornosti prema krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje:  [email protected] .
spetakl već postoji
Doktorima u Bosni nije dobro nikako, na KCUS-u po 5.000 maraka mjesecno, 3.000 ovi sto nisu specijalizirali, ma patnja… Još kad dodamo plaćene seminare i edukacije po cijelom svijetu od Kine preko Amerike do Irske… ma tegoba. 😂😂😂
Kakko joj na licnoj stane prezime :)
Moze li da i ebem obe zajedno da ne dolazim džaba
Ovo je huškački govor i zloupotreba je slobode izražavanja. Govor mržnje podliježe krivičnoj odgovornosti prema krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje:  [email protected] .
Mani se politike ..zdravstvu neces tako pomoc..citav konzilij u politici Gdje vam je pamet i humanost Hipokratovu zakletvu ukinut