Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vam ona gudra više ne treba. Reko grehota je bacit.
DOBRA OVA POLICAJKA CJB ISTOCNO SARAJEVO. SVE JE OVO LIJEPO SAMO DE JOS NARODU KAZITE KOLIKO PARA KOSTA POSAO U POLICIJI, VOJSCI, HITNOJ, ZASTO SE NIKO NE MOZE U GRANICNU ZAPOSLITI TJ.NA AERODROM SARAJEVO. BRUKA TOLIKO JE NA BIROU DIPLOMIRANIH KRIMINALISTA KOJI NE MOGU POSTENO DOBITI POSAO ZBOG KORUMPIRANIH GLAVONJA U MINISTARSTVU SIGURNOSTI. DIPL.KRIMINALIST.
Samo glupaci ,brishite komentare,da nebi sluchajno bilo shta nauchili-BUJRUM,
Kako,to naivvan komentar>Djeco nemojte da vas ko prevari da nosite u torbi,s\'ta-njima se inache nemoze nis\'ta da sakrije\'
Ja sam odmah mislio da to ima veze sa ovim klipom koji je danas izasao, cim je pozar i droga spomenuta, preporucio bih da ga pogledate :) http://www.youtube.com/watch?v=wUgDkJaVHog
cuko je presladak..dusa draga :D..joj ovih komentara,pa ovo samo bosnjo moze smisliti :D
ma dajte pumparice djeci, tako ih treba uciti
Postovana Policijo, hocemo ljudska i gradjanska prava. Pomozite narodu da to ostvari. Drugarski pozdrav
Imal\' ko MSN od ove u koznjaku?
vidi malog sto se nalozio, isto k\'o u kanteru XD
all cops are bastards. ULTRAS LIBERI!
kako zgodna majka mu stara, sem lica samo vidis uniformu (ispod moze biti \"medjed\" ) . . . sem ako se ne lozis na uniforme, onda je druga stvar :)
zgodna ona plava policajka na 7 str., dao bio joj da mi stavlaj lisice cijelu noc.....