Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Alem bosanskog gazije\" dodjeljuje se osobama koje otimaju srpske kuće i stanove.
U:B:L:E:H:E:M:A S:E:R:I:C ODLIKOVAO OVOG SANDJACKOG K:RI:M:I:N:A:L:C:A ZA P:LJ:A:C:K:U I U:B:I:S:T:VA ! P:O:K:A:K:I:M TI SE U TITULU VAN:GO OD COVJEKA ! ON JE ZA PRITVORA A NE ZA ODLICJA !
GANIC JE JEDNA VELIKA NULA OD COVJEKA DJECU NAUCIO DA SE DROGIRAJU
R. iz K. han-Interview-Bosnian R. eis M. ustafa C. eric - 13 Mar 08 http://www.youtube.com/w atch?v=FJLbAoLuI1Y&featu re=fvwrel
ONO IZA NJEGA NA SLICI SU MU KĆERKA I SIN KOJE JE BABO NARAVNO ŠKOLOVAO U EVROPI A MENE JE POSLAO U RATU DA MU KRVARIM 4 GOD. ZA NJEGOVU MINDERSKU SANDŽAČKU AVLIJU ,VRATI TUĐU VILU LOPINO BALIJSKA SIJEME TI SE ZATRLO ŠOŠONU JEDAN
Ako imas viska para i zelis da ih spiskas a nista za uzvrat da dobijes upisi se kod ganica na fax. AKo si guzonjin sin ili poslusnik upisi se na ganin fax A ako imas svoje misljenje i stav onda se nemoj upisat kod gana, jer cete onda dobro lovatorki ogulit a ni kafe neces dobiti. Sve u jedno je sve ovo velika ubleha, ima mnogo zasluznijihi od ganica koji su trebali ovo da dobiju, al zato naparvis fax i dobru stranicu i prodajes suplju a za uzvrat dobijes studente da ti predaju a gana se kiti nagradama da mu moral naraste hahahhahhahaha
Dva puta saljem komentare, koji nikoga ne vrijedjaju... Ganica nije moguce uvrijediti, jer je toliko minoran da zasluzjue samo zaljenje, a vi ne dozvoljavate da se ti komentari objave... Je li to sloboda izrazavanja ili.... Svaka vam cast. A Ganici ce, kada tada odgovarati za svoja nedjela, a ima ih, masala
i može sa njim drito u padinjak oli Mitrovicu !
@saraj-raja fildžan ko bude u kući imao biće terorlsta i pedofiI uskoro, zahvaljujući ovakvima kao ti.
vjerovatno si odrastao bez roditelja i zIostavljan si u djetinjstvu čim te niko nije imao naučiti folovima, kako se razbija raja, što kaže jedan od ovih tvoih, da objesimo ganića, pa kad objesimo njega onda će kljuića, pa kad objesimo njega onda će divjaka itd.itd. sve dok ne dođu do mene i tebe.
@saraj-raja kakva li si ti crna saraj-raja, alpašinska ko što gledam.
štos gIup ba
OGLAS: MIJENJAMO SANDŽAKLIJE ZA PRIJERTANE SRBE I HRVATE ZA JEDNOG SANŽAKLIJU PRIMAMO NAZAD 7 HRVATA ILI 3 SRBINA PUNO SAM RAZMIŠLAJO ALI SU IPAK HRVATI MANJE ZLO OD SRBA, A I JEDNI I DRUGI KAMILICA ZA OVU SANDŽAČKU FURDU.
GANIC LEGENDA!!! NAJBOLJI POTEZ, SVAKA CAST!!!!
Ovo je jos jedan od signala da Srbi i Hrvati ne trebaju da traze suzivot sa Muslimanima u BiH dokle je god na vlasti ova S.E.LJ.O.B.E.R.S.K.O-MINDERASKA MAFIJA... Umjesto da se apeluje da se ovaj Z.L.O.C.I.N.A.C, hapsi, da mu se sudi i da se objesi na sred Marijin Dvora, Seric mu dijeli izmisljena odlikovanja koja datiraju iz doba turske okupacije BiH... Cuj: \"Alem bosanskog gazije\" Da svki normalan covjek umre od smijeha ili od zalosti... Ovakvi potezi doprinose uveliko jacnju Republike Srpske, budjenju Herceg_Bosne i rusenju BiH... Bravo Sericu!!!
Slazem se - pokusao je iskoristiti jovino hapsenje za promociju sebe i svoje kcerke. Onda se usutio kad se ispostavilo kakvi su ublehasi oboje. Ovo je vjersko priznanje i nista vise, koje dobiva jer je podrzavao radoncica na izborima.
Opet sandzo...