Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jel\' Ejupov anus spremnan? Sto seEjup pre spremi za razvaljivanje bice mu lakse da podnese nasilne ulaze u zavrsetak njegovog debelog careva. Yebace ga u Padinjaku k\'o Srbi mazlemane \'92; ostro i yebitacno!
damire turchine, samo ti njemu spremi dovoljno vazelina, trebace mu.
Ovaj lik, on je smece od covjeka.
Po meni su svi vasi politicari veliko smece u odnosu na Fikreta Abdica, npr. A na slobodi. Ebo te. Koja je to logika i koja politika??? I veci ratni zlocinci, i svasta nesto. Ludilo na Balkanu, vi ste svi kolektivno ludi, ko zna ko vas je op.icio po mozgu, jel hitler neke eksperimente izvodio na vama, vrag ce ga znati sta je dido jeo kod Hice, spremio mu mengele napitak neki sigurno. Genetsku corbu pa svi potomci op.iceni sto na sat!!!
@administrator zasto niste pustili da se komentarise clanak o modi i burkama, ovo mi je najsmijesniji sajt zbog ovih komentara
Jos kad bi neko objasnio zasto je covjek toliko dugo u zatvoru, pa vi ste zahebali goli otok i titu i sve ono na sta se zalite, vi ste gori.
Ne moze proci pisanje o fikretu abdicu? Pa, jel i u zatvoru prijetnja, brate...
Kako vi ikako u zivotu mozete vjerovati takvim ljudima, koji mijenjaju svjetonazore svake sekunde, prije svega? Pa, oni to rade samo iz interesa i da se odrze na povrsini.
Ne znam zasto televizije ne puste neka njihova sr.anja iz tog perioda, da vidimo kako su se kleli, mame im spalim nenormalne!!!
Opet cenzura, ocito vam se ne svidja komunisticka proslost titinih generala poput Tudje koji se preobukao u ustasku kosulju, mesica, ganicija, i koliko ih je vec.
Kakav je to onda covjek koji je preko noci promijenio svjetonazore? Je li to preko noci progledao? Nije jedini, ima ih mnogo, to je postala prava \"moda\" u neko doba, a neki su otvorili sezonu, kao npr. Tudjman, Titin general, partizanovac, odani saradnik sa njegove desne strane.
Kakav si djak, student, radnik, sluzbenik, i sto je najvaznije, da li si odan \"tekovinama\". Dakle, morao si biti besprijekoran, cist, nekorumpiran, odan programu kpj i prvak u svemu.
Da bi bio clan, morao si da ispunis niz uslova, prvo to. Provjeravala se porodica, na kojoj strani su bili u proslosti, prvo to. To se zvalo \"moralno-politicka podobnost\".
Da bi bio u samom vrhu politike, morao si biti clan skj
Mladje generacije bi se trebale upitati otkud neki tipovi u samim politickim vrhovima i kako su tu dosli. Jer, politicka karijera se godinama gradi, a stepenice se tesko preskacu.