Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Aldi.... Koji Halilovic, i zasto nas obruka??
sa srbijom obustaviti sve diplomatske odnose, zatvoriti granice srusiti mostove srbi nemaju prijateljske odnose niti sa jednom komsiskom zemljom koji ce nam oni k...
dobro to cete hoce da skrenu paznju sas svoih problema,a sami neznaju budale da su time ptvrdili ucesce u genocidu nad Muslimanima .do sada su govorili da nemaju nista sa ratom u BIH
Aaaa... Nije lahko danaske biti brat musliman! Jadni Ejup! Pa on je musliman jugoslovenske nacijonalnosti! Šta su kome skrivili jadni Jugosloveni? Zar voljeti Ejup-agu znači biti \"jugonostalgičar\"? Ne razumijem! Kakvi zločini? Šta se to dogodilo u Dobrovoljačkoj?
Bogami i ovdje na saxu plati pa praznu slamu mlati a to sto ganic salje tovare pozivnica maturantima iz predsjednistva i biznismenima i to sto su ti decki slucajno sluzili rok u sarajevskoj kasarni da nije bilo Jovana Divjaka sto bi svi bili pobijeni ko zecevi i to sto jedna stana jeste a druga nije ispostovala dovovor o razmjeni tih momaka za predsjednika i njegovu kcer je guranje smeca pod bosanski cilim, ali istina iscuri na vidjelo samo sto budale ne znaju da sto kasnije to gore po istinocidase.
Da ste saim sudili svojim zlocincima, Srbija ne bi imala posla! Ali posto vi niste nijednog svog zlocinca osudili, onda Srbija mora da radi mejsto vas !!! Ta Srbija ima puno pravo da sudi, jer je osudila i Skorpione i isporucila sve zlocince sem jos jednog! I sudi jos nekoliko procesa za zlocine nad Muslimanima, tako da ima kredibilitet da sudi i za zlocine nad Srbima! Ko vam je kriv sto sami niste osudili svoje zlocince, pa sad morate trpiti blamazu da Srbija ce to umjesto vas uraditi !!!
KAKO MI JE LIJEPO GLEDATI OVE VASE KOMENTARE! MORA IM SE PRIZNATI (NASIM POLITICARIMA) DA EKONOMSKO I SOCIJALNO NEZADOVOLJSTVO TRANSFORMISU NA GENIJALAN NACIN U NACIONALNU MRZNJU. SVAKA IM CAST, PRVO ZATUCAJU NARODE VJERSKIM PRIMITIVIZMOM DA SE SLUCAJNO NE BI OBRAZOVALI I TOBOZE POCELI RAZMISLJATI O POREZIMA, PENZIJAMA, IZGRADNJI AUTOPUTEVA, SOCIJALNOJ ZASTITI, ZDRAVSTVENOJ ZASTITI ITD. NEMOJTE KRIVITI NASE POLITICARE, PA ONI SU GENIJALCI LJUDI, JA BIH IM NOBELOVE NAGRADE SVIMA PODJELIO, JER POTREBNO JE IPAK ULOZITI TOLIKO NAPORA U IZGRADNJU PRIMITIVIZMA TZV. IZGRADNJOM IDENTITETA. NARAVNO ZA SRBE, HRVATE I BOSNJAKE JE VAZNIJI IDENTITET OD MJESECNE PLATE !! E GLUPI BOSNJACI SRBI I HRVATI, ZAISTA ZASLUZUJETE DA NESTANETE I NESTAT CETE, JER SLABI PO SVIM EKONOMSKIM I SOCIJALNIM ZAKONIMA NESTAJU.
Što će biti od strane Srbije raspisana crvena potjernica , pa da vidim kako će mu onda biti kad bude morao paziti kuda ide. Je li ti sada jasno.
Ova srpska politika me sve više fascinira...Svakim danom su sve luđi i luđi...
Cemu ti likujes???
Došla maca na vratanca moj Ejupe Ganiću
Svi znamo koja je oovo gadost, ali poslije onog klanja u ratu ovo nas bas i ne iznenadzuje, ali ipak koji je to bezobrazluk i zatucanost da taj srbijanski sud djeluje kao da ima nadlezost u BiH. Smijurija. p i da je ostala BiH u sastavu Jugoslavije nebi imao taj sud nadleznost kamoli danas. Ovo je cista pretenzija na suverenitet jedne drzave i s obzirom da je BiH ucijenjena zemlja reakcija ce biti mlaka ili nikakva. No makar im mozemo poruciti \" Probajte doci i uzeti dio BiH ili nekog Bosanca i Hercegovca pa cete dobiti po guzici ko i 90tih\" naravno na cast vam kukavicluk kako ste Jurisica uhapsili. Da je BiH normalna zemlja prva bi reakcija bila reciprocno hapsenje prvog srbijanskog gradzanina i prekid diplomatskih odnsa. Al jok ..nek Tihic ide ljubit noge Tadicu a i halilovic nas obruka neki dan. Jebite se obadvojica.
A sta cemo s budalastim Bobom (Slobodan) sto ga proglasi mrtvim i posla u ludaru da bi mu uzeo stan?! A sta cemo kad je postao direktor institucije za stipendiju nadarene bosanske djece u inostranstvu i prvi stipendista bi mu kcerka koja je vec bila vani i vec studirala vani?! ... itd... itd...
mogu ga povuci za tukija laganini....