Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ganic je pravi diplomata, akademik i mnogo voli Bosnu što je i dokazao u ratu... A ovi kreteni što se primaju ko vauceri, neka razmisle dal je neki od ovih kretena što dole komentarisu slucajno neki napaceni cikica kroatin ili isfrustrirani srbin pa doso malo da pljuje popodnevna terapija....
...kažem ja, frontaš...a vi kontate da se zaj­ebavam...
Hajde commi odavno ja znam da si ti malo pobenavio i puko ko prejtis lonac... Šta radi matora lažna antifašisticka drtina na klxu?? Predstavlja lafo bratstvo i jedinstvo kad mu ko spomene srbe pobudali i vice na sav glas sarajlije bjezale od bbc kad je pala granata na markale ko Bošnjaci ispalili granatu.... E takve sam i spomenuo u prvom komentaru, drago mi je da si se pronašao budaletino....
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
za koliko para je ovaj sandzo eju-p kupio vilu u kosevskoj ulici, za par maraka malo se pricalo , ali se puno zna.
Usrati cemo se od velikih, praznih rijeci, ovih licemjera....
Najveći izdajica RBiH......................Fikretovo kopile
ne znam zasto govorite da ja lopv ja koliko znam on je lovu imao i prije rata, da nije ipak malkice zavist u pitanju? pa ovih nekoliko maskiranih bombasa cetaljskih bace bombu za svakog bosnjaka te vaki je te naki je a vi svi spremno ko hor beckih djecaka ... jeste li culi nekada da oni govore protiv ijedbog dokazanog zlocinca ili kriminalca kojih kod njih ima daleko vise? Niste i necete jer je za njih i takav majmun kod kojeg su ruke do lakata u krvi bolji od najboljeg bosnjaka.
jbo ti on mamicu majmunsku pizda ti materina
Nego, ima li šta o tome koja je junaštva Ejub počinio? Ima li šta o tome? Koliko je tenkova uništio, golim rukama na tenkove išao, koliko je bunkera bomabama uništio, i tako to.kakve su mu karakteristike?Jesu li makar ko u tala u onoj TV seriji tale? http://www.dailymotion.com/video/xs2815_tale-epizoda-6-domaci-serija_shortfilms
gospon' ganić- ratni zlocinac. bih je davno unistena drzava koju jedino na aparatima odrzava medjunarodna zajednica. niti suverenosti,niti je 60 % njenih stanovnika dozivljava kao svoju.
"Ovdje je izvršen genocid, a mi smo, nakon njega, ponovo ustali na noge. ..." Što ne kaže, on ili "nezavisno bošnjačko pravosuđe", kakva je njegova uloga u čišćenju srednje Bosne od Hrvata?
Beogovskoga soja? A beg, ko beg? Mora se oparisati? Gdej ste vidjeli bega bez para?
Begovi nikada nisu radili, pljačkom se postaje beg?
Govori i govorancije a usrao se u gaće kad su Srbi raspisali potjernicu za njim? Kada je ono kmečao da ga spasavaju od srpske potjernice?
Vidim mu danas sincinu, vozi auto od 150 000 eura, masalah, NEK vozi tako i treba, samo me zanima odakle babi tolike pare. A da, zaboravio sam, on je bio univerzitetski profesor, predavao čak i u SAD u.
Patriotski zaradio pare,nego šta? Allah mu dao što je dobar čoja?
ko ga jebe !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosno moja, jabuko!!! https://www.youtube.com/watch?v=lIIhO4vPrXM
"Ovdje je izvršen genocid, a mi smo, nakon njega, ponovo ustali na noge." Ti pogotvo...i uza ti familija. De se malo raspitaj koliko je onih koji su stvarno dozivjeli genocid ustalo na noge-kako ti kazes. Idi Gana i ti jednu zapali sa Barth-om..
Svi oni koji ne zele Bosnu mogu da je zauvijek napuste. Ima Srbija i Hrvatska jos mjesta za sve one kojima se ovde ne dopada. Ima nas koji cemo zivote uvijek staviti da je branimo i odbranimo od ovih sto je ne podnose... Mi cemo vam pomoc utovariti stvari pri selidbi...
hehehehe, heheheehe,heheheehee....
https://www.youtube.com/watch?v=lIIhO4vPrXM
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Govori i govorancije a usrao se u gaće kad su Srbi raspisali potjernicu za njim? Kada je ono kmečao da ga spasavaju od srpske potjernice?
Smeta vam i Ganic?! Pa to je nas ratni clan predsjednistva kada je Bosna porazila cetnike...
porazila na 23%
Vi se pobrinite za svog Krmka dodiga!
Na kilometar ili manje od mjesta u kome Ganić govori, odmah iza tunela dočekuje ga tabla na kojoj piše, citiram:"Dobro došli u Republiku Srpsku"! A Ganić, gusla li, gusla!
Puste cetnicke zelje!