Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ok, vidim da ste se zahuhtali odmah, da se vijore barjaci, spominju milijarde odštete, i prosto kliče ovom nadahnutom potezu Gospidina ratnog zločinca, ali samo jedna ispravka: dakle dokument, koji se spominje, se odnosi na period dok je SFRJ još uvek postojala kao država, te njena oružana sila, JNA, bila jedina zvanična vojska u državi. SFRJ je nasledila SRJ, SRJ je nasledila SiCG, a SiCG je nalsedila Srbija. Samim tim Srbija je pravna nasledinca SFRJ, i samim tim Srbija je dakle učestvovala u tom sukobu ali kao SFRJ sa svojom oružanom silom JNA.
Ovaj dokument nema nikakvu vrijednost. Ovo je samo medijska propaganda. lol
Dajte ne svađajte se bez veze,taj dokumenat je veoma bitan za budućnost,on ima istorijsku vrijednost a najzanimljivije je što ga je sama Srbija potvrdila,hvala im na tome.Možeš misliti šta su sve bili spremni priznati da bi se domogli Ganića. Taj dokumenat sada Ganić treba dati nekom jakom advokatskom timu i tražiti odštetu od Srbije a taj dokumenat će u budućnosti imati veliku težinu na mnogim sudovima pa i u eventualnoj ponovnoj parnici protiv Srbije.čak će imati i uticaja na manji BH entitet.
Pa ako ga je Srbija predala, zna sta pise u njemu. Stavite na internet da znamo sta pise...
Navedi mi medjede sto sam glupson, jel mozda sto sam upuceniji od tebe?I kako bre i ijekavica ovo kombinacija se i ne podudara bas?
SANDJACKO VANAGO,DOLIJACES TI KAD,TAD! TIHA VODA BRIJEG RONI !
Ajde bre Birach ne budi keveti glupson .Kako možes čovječe biti tako glup i pisati bebuloze . Daj se malo smiri ne .
Siki daj se ne sikiriki . Što se pališ bre keveti ? Dobili ste po ušima i šta sad bre ? EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE . Ćao Siki and no sikiriki !
A sta cemo sa dokazima sto su na stranu Muslimana direktno u sukobima protiv Srba ucestvovali Sudan, Arabija, Katar, Sirija, Turska, pa Amerika sto je krsila embargo posiljkama oruzja preko Irana?Sto se tice ucesca Srbije, tu vam dajem za pravo, Ganic, Halilovic, Divjak, pola Sarajeva svi su iz Srbije
GANIC + BOG = 2 BOGA
mrs djubre smrdljivo profitersko. otkud ti djeca u londonu
Srbija i njeni genocidasi kroz citavu istoriju mastaju i pisu studije o samo njima znanoj troprstaskoj drzavi koja ce se zvati ?????? Poceli su od Slovenije pa im se omaklo. Hrvatska I Knin popusili. Bosna pa udri po golorukom narodu i nejaci da pokazu genocidno junastvo. Makedonija,pusiona. Crna Gora pusiona. Kosovo ,pusiona. Uskoro Sandzak,pusiona.Vojvodina u prikrajku pomno prati situaciju i ceka svoj momenat, jer je u istoj pozici kao Kosovo. Zakljucak; Sta drugo ocekivati od naroda koji je kroz vijekove imao genetski komplex lazi ,prevara , mrznje i na kraju pecat genocida koji nemogu oprati za 1000 godina. Neka vam je crni gavran na pomoci....
je.bi.te se svi, ja odo\'...
Sasvim se zna koje bio i ostao,chasni ljubitelj i jedino pravi prijatelj svoje zemlje\"za koju se zakleo da ce je braniti,odnosno zashtititi,i od stranog ,AGRESORA\"a i od domaceg izdaynika!Ali nazalost od shest svojih republika,samo su joj bile i ostale DVE,pravedno i iskreno,Voljne,dok ostale 4,se pokazalo,da su joj vjechito,bile nepriojatelj,i stalno joj se lazno ,Zaklinjale,@ to su;Slovenija,Hrvatska,BiH-a i Makedoniya~Te,to isto ,LAZNO\"obecanje,zele i nastoje i dan danas,da ponovo uspotave,u samoj,BOSNI !!!Srdachan pozdrav i\"REPUBLIKE SRPSKE\"
Pa do kada cete ovog mufljuza vise proturati. To je jedna obicna bitanga sa prljavom savjescu.