Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ganichi , gdje je Bobo Kovačević vlasnik vile u koj stanuješ??
....ganic je najveci zlocinac na teritoriji bivse juge.....vjerovatno je on bio organizator vecine zlocina u bih pa i nekih u srbiji i kososvu....a o tome kakvu je propagandu radio po svjetu da ne pricam...ovaj zlocinac je vjerovatno alijin covjek za stvaranje idila.....
doduse zato je i otvorio uneverzitet da moze imati diploma koliko hoce...plus te diplome prodaje stranackim drugovima da imaju 3x vece plate i penzije :)))
Kaže Ganić ratnoprofiterska bitanga ...
Ganicu izbacio si bolesnog covjeka u dom u fojnicu a oteo si mu njegovu kucu sram te bilo i ti pricas o postenj.
E on je Boba-Slobodana poslao u dom u Bakovice-Fojnica i uklonio je Energopetrolovu pumpu ispred svog dvorista toliko o postenju ejupe ganicu/ici
aferim hadzija slazem se
Prema svemu ovome što bšnjaci proturaju, trebalo bi sve zaboraviti, kao da niste htjeli da zivite zajedno u bivšoj državi, kao da niste nazivali rat koji ste započeli agresijom, kao da ne smatrate bosnu samo vasom drzavom ( smijesno da smjesnije ne moze biti, s obzirom da i neznate sta sste), kao da niste lagali i širili laži o Srbima tokom rata na zapadu, kao da niste dovodili mudžahedine koji su hrišćanima odsjecali glave, kao da niste vjerski rat vodili na ovim prostorima , KAO DA NISTE HTJELI DA ŽIVITE ZAJEDNO U ISTOJ DRŽAVI SA SRBIMA.....E NEĆETE NI SADA... ŽIVJEĆETE BEZ SRBA KAO ŠTO STE HTJELI ALI U TIH VAŠIH 23%...
serbi su poturice jer su se poturali turcima da ih zigu
Jeste, ti Srbi što su se poturali ( poturice :D), danas se zovu nekakvim bošnjacima...
Pa Ganicu I ti si profitirao od Bosnjackog nacionalizma a kroz djelovanje SDA koja je u sustini izdala republiku I gradansku BiH bez koje nema demokratije. Bez "demosa" nema demokratije a sa "etnos"-om imas nacional/fasisticke tendencije I diktaturu naciona.
Najamjesnije mi je sto u Bosni slave 25 novembar oni koji su unistili drzavu koja je tog datuma nastala.
ja sam protiv bilo kakvog nacionalizma. pritnajte da ste svi Hrvati i bit ce blazeni mir na nasim prostorima :))))). inace, sve su srbi krivi.
E Ganicu, Ganicu "produkcija ljudi" svi koji su na vlasti sada i koji su bili prije, uracunaj i sebe jer moras priznati dobro se zivi od nacionalizma.
bjeda i neuspjesni zive od nacionalizma, kad im sve drugo ne ide od ruke pocnu razmisljati kako su superiorni radi rase ili nacije.. fuck off!
"Bit će teško, ali opstat ću ako budem radio, i ako budem biralo sposobne ljude da vode ovu državu, i ako ozenim Eminu, zakljucio je Kontrabass!"
ejupe, sta ima?
Ćuj bolan Sanđaklije što naprđiva. Palio je Bošnjake o Neumu, a smije pokisaliti tamo samo noge. I sada tu nešto zbori.
Ejup Ganić. Sotona u ljudskom obliku. Pokvaren do bola. Odmah na početku rata poslao svoju porodicu u Ameriku, a zatim zabranio izlazak drugim porodicama iz Sarajeva. Bio najradikalniji protivnik bilo kakvih sporazuma i dogovora sa Srpskom stranom, sve do posljednjeg Bošnjaka. Prvi zatražio amnestiju za dezertere dok još rat nije bio završen. Odmah poslije rata prijetio izbjeglicama da ne smiju prodavati kuće i imanja. Lično istjerao čovjeka srpske nacionalnosti iz stana, otkupio ga za 13.000 KM i na tom mjestu izgradio vilu. Nikad nije rekao ni riječ o dolasku najgoreg ološa i kriminalaca iz Sandžaka u Sarajevo, a koji redovno pune stupce crnih hronika. Dvadeset godina nakon rata palamudi o povratku... Sve dobio zahvaljujući ratu. Jedino pozitivno kod njega je profesorska titula, ali na njoj se niko nije obogatio. Bar ne prije rata.
Valjda populacija ljudi a ne produkcija ljudi. Ko je puknuo Ganic, Klix ili ja?
Ganiču jebačuti Eminu, ustvari neču jerje ružna
Dobro to, al šta ćemo za vodu?