Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokro' Boga oca i on sad pametuje gdje je problem ..
@ibiza89 Treba govoriti istinu. On je u odnosu na sadašnje političare poštenjačina. Radio je kao profesor u SAD i prije rata gdje sigurno i dobro zaradio. Ali šta sa ovima koji nikako da sjašu sa scene i koji jedino znaju "da se bave politikom" tj. da muljaju, mešetare i šibicare.
@klavirdžija Huću da kažem, kako vrijeme prolazi, dolaze nam sve nesposobniji, beskrupolozniji i korumpiraniji političari. Tako da je bolje bilo prije 15, a gore nakon 10, ili 5 godina i tako redom. Imaš, npr. situaciju u kome jedan nepismeni Radeljaš, pardon ima "magisterijum", vlada Zavodom zdravstvenog osiguranja KS sa budžetom od 300 miliona maraka. Ovo ti je ilustracija na šta je politika spala.
Korupcijom si do kuce dosao, sta ovaj prica???
Prof.Ganic ponos bosnjackog naroda, Bosne i Sandzaka .
Plakao si kad si bio nogiran iz SDA i smijao se kad si na prevaru kupio kucu u centru Sarajeva za jako malo pare. Nisi kredibilan Ganicu odavno.
Boze da mi je znati ko li natakarti nakaradnu politiku i korupciju. Tito majku li mu njegovu, niko drugi. Usto Tito i sjebo ovo krasno uredjenje sto ga postavise SDA i ADZ.
još jedan stručnjak. mili moj, napredka u BiH nema jer još nisu uspostavljene niti strukture jedinstvene države, većina građana bi željelo živjeti u sklopu Hrvatske ili Srbije, jer ju ne doživljuju kao mjesto sigurnosti niti se mogu poistovjetiti s njom...ne postoji ni o čemu jedinstven stav, osim "da može biti i gore".... i o kakvom napretku ti onda govoriš? piši propalo, BiH će nažalost izdržati do sljedećeg rata na Balkanu, i onda će se opet Jovo naći primjerice možda negdje u Bihaću, Muhamed u Foći a Anto opet u svojoj Derventi....pa sve ispočetka. narodi moraju na ulice, skinuti ovu bandu, napraviti jedinstvenu vladu koja će izraditi konačnu podjelu BiH i da barem djeci ostavimo mir, ili barem unucima.
E , moj Ganicu nisam ni profesor ni doktor a to znam evo vec 20 godina , oni opet kradu a mi smo u istim govnim.a kao i prije ! Odavde samo bjezati i ne osvrtati se , jer ako mislimo da ce biti bolje grdno se varamo moze samo gore , ali eto samo vi palamudite i uzimajte pare za nesto sto i ptice na grani znaju ... Gdje razum zavrsava pocinje Bosna ;-)
sta znaci rijec "napredak"?
znaci kod nas dobija plaho@SandzaklijaVI
varas se kadrvoska politika im je fantasticna
Uskoro jedan fosil manje.
Vidi kurca, ispod slamnatog šešira.
meni je zanimljivo da uvazeni profesor prica o korupciji
Upravo sam malo pogledao njegov bio na Wikipediji (eng. verzija, posebno dio Education and occupations) i stvarno je jedan od vrhunski ostvarenih Bošnjaka. Dodatno cijenim što nešto gradi u BiH a mogao je komotno otići van granica domovine balkanaca ograničenih pogleda, koji su većina sudeći po nivou komentara na ovu vijest.
mogao je otici ali nigdje nije mogao OTETI (ne kupiti) vilu vrjednu par stotina hiljada eura ,i proci ne kaznjeno.takodje nije mogao nigdje drugo otvoriti privatni fakultet i guliti studente.to sve moze jedino u ovoj BiH ovakvoj kakva je zasto je i on dobrim dijelom zasluzan.sto nije otisao u sandzak pa tamo prosipao pamet treba stisnuti guzove pa to uraditi
ti ces nam o korupciji govoriti koji si sa svojih 10 prsti fakultet napravio
De ti nama Ganicu malo pricaj ekavicom.
Znamo te Ganicu kao staru paru,suti i ne prdi.
Zar je ovaj jos ziv