Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi tesko nekome priznajemo uspijeh ali Gale je covjek i strucnjak za RESPEKT
Ne mozes ove SDA cele ni pesticidima iskorijeniti ccc a nakotili se uzas jedan
strucnjaka magistra ramu isaka za premijera :)))
SDA je u Zenici izglasala kljucnog covjeka hrvata iz HDZ u dom naroda. SDA je osigurala 18 ruku preko papaka koji su kupljeni. Ova vlada sa papcima nece trajati duze od 3 mjeseca. Jos gore ti papci au izbaceni iz SDA prije mjeseci. 5 stranaka 18 ruku, papci, Galijasevic se igra sa sudbinom naroda. Covjek koji je ostetio Zenicu vise nego iko u njezinoj historiji.
Gospodin Galijašević je doveo ZE-DO kanton u jedno uređeno stanje , bez zaostataka , bez dugovanja školstvu , porodiljama itd . Frajer je fakat sposoban , a druga je stvar što je Dejton odredio Bošnjak- Hrvat - Srbin
i da nije bilo posla od PATRIOTSKE ELEKTROPRIVREDE PA DA ELDINU V. DA POSAO OD 6,6 MILIONA KM formirali bi vi moj znas vec sta !
Jesi li ti jedan od onih sto su dobili naredbu u pismu da spammaju po internetu?
AH TAJ DIVNI ISLAM VJERA MIRA https://avaz.ba/globus/svijet/456950/saudijska-arabija-sestogodisnjaku-odrubili-glavu-jer-je-krive-vjere
vidis koji si ti magarac....islam je jedno...a drzava i njeno pravno uredjene drugo
Enver govori kao se mora uci u vlast jer su napadi na Bosnjacki narod iz Beograda i Zagreba sve veci, evo u da vidimo sad SDA patriotizam na djelu u koalicija sa "prirodnim partnerom" HDZ. HAJDE SAD GOSPODO BRANITE DRZAVU od Dodika i Covica....ups pa vi sa Covicem u vlasti ???
SDA je kukavica jer ne smije u opoziciju, vjerovatno plašeći se nečega što su radili kada su bili u vlasti. Halidu Genjcu i njegovoj političkoj partiji državni interes je da "poklope" "BH Telecom", "Elektroprivredu", "Pošte", fondove i budžete. Samo tako mogu "patriotski" vladati.
i da nije bilo posla od PATRIOTSKE ELEKTROPRIVREDE PA DA ELDINU V. DA POSAO OD 6,6 MILIONA KM formirali bi vi moj znas vec sta !