Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je3o ti svoju ma5er.
Što se tiče budžeta i budžetskih korisnika najbolji premijer kantona. Stabilizovao je budžet, nema kašnjenja plata budžetskim korisnicima, nema neplaćenih naknada porodiljama i drugim korisnicima budžetskih sredstava, nema investicija za koje nema pokrića itd itd. tko god je imao ikakve veze sa kantonom, bilo poslovne ili korisničke dobro zna KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU KANTONA NA KRAJU 2014 I 2018.
Pa i ja sam taj, godinama radim u privredi i punim taj isti budžet.Nije da ga dižem u zvijezde ali je činjenica da je odradio bolji posao od prethodne vlade. A kao obični građanin npr dobio sam obnovljenu i utopljenu školu u koju mi idu djeca, zdravstvo koliko toliko funkcioniše it d itd, nije sjajno da se razumijemo ali je ipak malo bolje.
Lijepo upakovana prica za javnost u teoriji, a u praksi ako pogledamo vidimo da je grad Zenica uveliko podrzao gradonacelnika i njegovo novoosnovanu stranku. U svim gradskim, pa cak i prigradskim sredinama Nezavisni blok je ubjedljivi pobjednik, nego SDA na nivou kantona izvlace okolni mali gradovi. Naravno. Kao i svaku nacionalnu stranku. Licno nemam nista protiv bivsih kadrova SDA jer smatram da su kao insajderi mozda cak i najsposbniji i najsvjesni sa kakvom se kriminalnom hobotnicom bore.
jest kad ti je Tibra dao stan u sarajevu mamu ti sda poganu balijsku
Reko ja vama svi su oni isti kad se djele fotelje
Strase nas do izbora sa njima da dobiju glasove, a poslije izbora odmah koaliraju radi daljnjeg bogacenja. I obrnuto. Boze pameti.
To radis da mozes da uzimas pare od kladionica preko saveznika HDZ-a. Nisi bosnjak (musliman) ako uzimas pare na taj nacin!
Izbor ŽK u predsjedništvo, najveci je udar za SDA, jer su ih razdvojili od prirodnog saveznika. Dodik se, formalno, izjašnjava kao socijal-demokrata, pa stim u vezi, moguce je da podrzi Komšica, samo na ustrb Dzaferovica
Galijasevic je bio odlican premijer pa se nadam da ce ostati i ubuduce. Pored toga, Galijasevic je prava ljudina. Glasovi sve govore... Sretno gdje god bio...
Glasaci bez zuba izabrli istog takvog u Predsjednistvo.
Prije izbora sve najgore o HDZ-u i Čoviću,poslije izbora mi smo uvijek super surađivali sa HDZ-om,čestitam krezubim glasačima SDA koji su mislili da ih SDA neće prevest žedne preko vode kao i dosad
Pa majmuni jedni i ti pupak a i ti h8eru da mi je samo vidjeti kako bi sdp ili ne znam koga preferirate napravio vlast bez HDZ-a. Kako hajde mi objasnite?
@@la Čemu vrijeđanje? Da i ti možda nisi SDA uhljeb?
odlično vi sarađujete još od 1990-te ..
Žao mi je samo što cijela nacija još uvijek nije bila spremna da vas pošalje na smetljište historije, ali bar se budi svijest kod mlađe raje.
HDZ uz pomoc SDA ce da razbiju drzavu samo da bi ovi imali fotelje i glupi narod bi opet za njih glasao.
ocito ste zadovoljni i cinjenicom da mlade otjeraste iz ove drzave....