Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa moraku zataskati kada je Turska u pitanju, da li je obicni smrtnik odgurnuo granicnog policajca vec bi bio u corci
da su bili profesionalni i sposobni pohapsili bi one koji ne poštuju naređenja ovlaštenog lica ali već smo navikli da sve policijske službe u bosni i hercegovini smiju samo poštenim građanima pokazati silu i svoje ovlasti
Ma dosao amb. kod Galicaa da se to gurne pod tepih...kao fol sve je ok, bacio mu izvinjenje itd itd a zauzvrat ne potezi to pitanje vise
Mir, mir, mir, niko nije kriv...
Meni ispočetka nije jasno koje procedure oni nisu poštovali i da li su ih na kraju ispoštovali, odnosno ko je ovdje donji.
Samo snimak traziti, cijeli aerodrom je pokriven kamerama, pa nek vidi javnost da li je, I sta je preuvelicano...ha ja
Nije bilo ništa važnije pa to. Erdogan ima vremena za svake budaleštine otkad gubi u svojoj zemlji. Istanbul izgubio, Ankaru, Izmir, nema više posluži se iz budžeta... Čak mu je i SDA okrenuo leđa, ne zbog krađe nego zbog gubljenja važnosti.
Zorane, katolibanac, 30.000 migranata ti uđe u državu i radi šta hoće a tvoji psi napadaju predsjednika kojeg je tvoj predsjednik laktašenko pozvao u posjetu, jade jadni..
e jeste razjasnili ... nista vi niste poduzeli sramota
buna protiv dahija
Ne vjerujem ti , ni jednu jedinu rijec.
Niko pojma nema sta se zaista desilo , a stotine komentara ....
da je kakav USA predstavnik dosao IZNAD TESNJA ZORA SVICE.... nasi bi bili u misijim rupama
nemeres ti pohvaljivati nikoga dok se slucaj ne razjasni.
Pa idioti nisu dali da Erdoğanovo obezbjeđenje predje bijelu liniju. Krajnji epilig priče, GP poklopile uši ko pomije, i povukli se. Nek Trumpu ili Merkeloboj to probaju učiniti. Daleko bilo da branim kabadahije, ali Erdogan nije za potcijeniti.
Nek je cifutski klix ovu vijest u vezi dolaska predsjednika Erdogana prvu objavio