Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
''bote koji sam ja baksuz gdje živim, pa ima li igdje išta da je "ni po babu ni po stričevima" u ovoj fantomskoj državi.
Dakle, njihova rodbina i prijatelji već rade u Graničnoj policiji BiH, to se kao prdrazumjeva, ali samo nisu ekspresno promaknuti.
alijina fildzoooon drzoovooo
Potpredsjednik Hrvatskog sabora Milijan Brkić (HDZ) plagirao diplomski rad. Direktor Granične policije BiH istu je stekao na jednom od off-shore fakulteta u Hercegovini. Balkane, Balkane, Balkane moj...
Vrlo je malen broj onih koji ga nisu plagirali u nekom od postotaka, ali to je tako, plagijatori su samo oni koji su otkriveni...
sve u svemu......vidim da ti je veliki trn u oku Lukavac, nedao Bog da neko iz Lukavca napreduje, ne svodi se sve na vas sarajlijice, ako je neko sa tuzlanske regije u startu mu je zagarantovan neuspjeh, od početka vam je prepreka za vase mahinacije pa vam stoga ne godi. Uzalud Hofmanu njegovi poltroni koje koristi da smijeni one koji su razotkrili njegov kriminal, uzalud se trudite.
Sto ne kaze da mu vecina policajaca iz granicne sluzbe kupuju kombije da bi se mogli baviti i bave ndozvoljenim radnjama, jer stite jedni druge. Lakse bi mu bilo da kaze ko se ne bavi ne dozvoljenim poslovima.
Bih je cafirska drzava koji sebe nazivaju muslimanina, islamska zajednica sda zar mogu sebe nazivati muslimanima a unistavaju svoj narod, dabogda se raspala. Ovakva drzava....amin
https://www.youtube.com/watch?v=wXQXuG5YPhE
granična policija, najunosnij posao, naravno da će vas napadat
Cuj Pidro imao propuste opet lazes Galicu smjenio si ga samo sto je trazio pasos Covicu.
Što da i jeste zato smjenjen?. Postoje standardne procedure za prolazak štićene osobe kojih se spomenuti mamlaz nije pridržavao, nego je htio ispasti baja i junak, pri tome nepoštivajući propise, zakone i instituciju člana Predsjedništva...
@Stjepan III. Misliš na instituciju stožernika , koji se u predvečerje nemilih događaja , potpisivao čirilicom? Iliti , možda misliš na instituciju onoga ko bude u prvom stepenu osuđen za kriminal , a onda u drugostepenom postupku " nestanu dokumenti".. Ili ti misliš na krivudanje Radoboje, zbog stožerne kućice... Ili , ....predugo je a mislim i da sam znaš o kakvom tipu se radi..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja bih prije rekao da su ljuti što kamioni,njihovih firmi registriranih na njihovu rodbinu ili cisterne nafte,nisu mogli ući u BiH,bez plaćanja carine!! Sve ostalo je smiješno, velik novac je u pitanju!!
jbt teksta....ko su generalisti?...Galiću svaka čast
Tacno mu se vidi na glavi da nije sposoban ni za sta drugo osim kriminala.
Hahaha, ovaj Galić ispade častan i pošten?! Valja odgovarati za niz u nizu prekršaja! :))) Nije mu lahko :))
nije promaknuti nego uhljebiti
Nema odvratnijih i više korumpiranih likova od Graničara. Ko prelazi češće granicu zna.
A kako su ti rodbina i prijatelji dobili posao??? Preko konkursa, preko preporuke, jel ispunjavaju uslove???
Na stranu ova suplja...ja bi propisala da svaki policajac mora biti u formi kao ovaj lik...cini se zvjerka, po miski...