Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro jutro svima!
ZASTO NE ODETE NA JEZERO MODRAC !! snimite gore jato galebova i caplji. na stotine ih ima. a ima i jedna endemska vrsta caplji.
Kur, jaraaaannneeeeee! Gdje je smece, btw?
Ma to su galebovi sa panonskog,samo kad nema vode u jezeru odu do obližnje Jale.Snima se uskoro nova epizoda \"Posljednje oaze\". U Tuzli ovaj put.Pa došle čaplje na kasting.A galebovi su tu već odavno domaće životinje.A golubovi sad furaju po Dalmaciji,sve ih je manje u TZ.Sve je naopako postalo.
u sarajevu ih nema jer su i ono malo skoro odmaćenih švraka i vrana, kao i bilo koje životinje koja nije dovoljno brza da pobjegne (posebno mislim na mace) - rastrgali psi skitnice. ovo uključuje i manje pse - pudlice ili štenad. kako je zima došla, nema se više šta malo pri.k.l.at, pa navalili na ljude, prvo na najslabije, djevojčice i starice, a sve češće, bogami, i na odrasle.
Ma Zabuš se malo \"preračunao\"... jarane, galebovi su CIJELE godine na Jali ali ti to nisi dobro vidio... Jer koja je logika da zimi dolaze u hladne krajeve?
Znači, prezime u Tuzli (i smrznu se k\'o p.i.čke), a kada otopli idu u toplije krajeve???Kad otopli onda je toplo i u Tuzli, zar ne bi trebalo da budu zimi negdje gdje je toplije? NIsam nikad čuo da ptice ljeti idu u toplije krajeve, koji k.ur.ac onda rade zimi na snijegu???? I što uopšte odlaze kad je ljeto? I ako je ljubav slijepa zašto volim velike s.is.e? Da su žene generali, bi li rakete bile opet istog oblika? Ako vrijem liječi sve rane, otkud nam onda pupak? Ako narandžu zovemo narandža, zašto bananu ne zovemo \'\'žuta\'\'? Pitanja, pitanja....
Ovo ljeto uz arhitektonsko cudo slanih vodopada (onih potpornih zidova uz jezero) postavljamo statue chaplje i galeba!
Saso mange sve ima, i more, i galeb...
j.e.b.o jez caplju pa joj suze kaplju
ZABUŠ MAJSTORE!!!
ima da se nacekate braco, evo gledam iz kaveza pada u 16.....
J€bala studen čaplju, pa joj suze kaplju!
Ma svake godine je to tako ja ljudima pricam a oni meni nevjeruju kazu kakvi GALEBOVI da nisu mozda GALIBOVI :) malo sale nije zgoreg, al istina je da je tako svake godine u koritu \"rijeke\" Jale.......
E moj galebe gdje zaluta, pogledajte samo koliko smeca! Sramota!!
bilo nam je moj lipi galebe