Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogami nesto mi i ovdje smrdi za ovog galeba! Garant su ga podmetli amerikanci da spijunira ove domace patke! Treba ovog labuda uhvatit i odmah na kspitivanje u MUP odvest!
Vole se ovi \"Dalmatinci\" po Miljackoj brckati..
\"ko radi taj i grijesi\"! rece galeb i sjaha s patke... xD
Tako je voditeljka FTV-a juče rekla da je povrijeđeni policajac prebačen u VOJNU BOLNICU. hahaha
tako je, samo da ste živi i zdravi, nije ni pet godina, nego više od 35 kako je ukinuta srednje učiteljska škola. Ja sam bio treća generacija u toj gimnaziji - zvala se tada V gimnazija /takjođer po nekom narodnom heroju, ne sjećam se više/ i krenuo sam u 1. razred gimnazije 1973. pa vi vidite. iako je ostao naziv u narodu \"učiteljska\", a buduće generacije učitelja nmorale su završiti pedagošku akademiju, tamo gdje je sam filmska akademija - to je trajalo 2 godine poslije gimnazije ili neke druge srednje škole
Doš\'o galeb da tare patke.
došo čoek da meće
jel bilo taslacenja ??
sve nešto kontam..... a mogla bi patka za ručak biti danas.... imal ko kakav dobar recept , a ja odo na milacku po patku !
Osim sto je bijela, ta zivotinja je poganija od patke
galeb gigant samo taki
Samo da se zna , nije uciteljska skola , vec Gimnazija Obla :))
http://www.youtube.com/watch?v=4-jKayzuRjo
ovo galeb ,ovo patka mutirala
Jesu li ga peglali na granici ??
kretencine kretenske... kakve ba uciteljske skole, to nije uciteljska skola ima vise od pet godina, to je sada gimnazija OBALA, KRETOXI!!!!!!!!!!