Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gadafi je zato protiv platforme SDP-a
Gaddafi mostarski zet... :D
\"veljace\"
Pobudalili ste totalno zuta stampo nepismena. A tek ovi sto se sjecaju intervjua iz bivse drzave. Ko je sipao tripa u vodovodni sistem?
OBAVIJEST Zbog ucestalih oglusivanja na pravila i upute SA-X portala Dana 24. veljace 2011. Donijeli smo odluku o BLOKADI pojedinih IP adresa Vremensko trajanje BLOKADE zavisit ce od same IP adrese A- 10 dana B- 30 dana C- TRAJNO Hvala -11
Idiote zgembavi i neobrazovani.. Ti se nasao da mi objasnjavas tko i sta sam ja. Ti majmune koji i danas neznas nit tko sit ni sto si. Rumun u srbiji je Rumuni obratno. Siptar u BIH je Albanac itd. Manje posjecivat hodze, i to malo mozga sto imate ti i slicni,ce vam posve isprati. A sa takvom maloumnoscu nemos nigdje.
naravno da je hrvatica iz mostara jer u mostaru i zive samo hrvati katolici i muslimani
nema sta da se protivis kad je tako.Rodjen u Bosni i Hercegovini,znaci biti bosanac ili hercegovac a ne hrvat ili srbin. Ti si bosanac ili hercegovac a prevashodno jedan plitkoumni zatrovani idiot. Bok katoliku !!!!
zgembo nabiju ti katolici hanumu, nek se i ona proveseli.
cuj hrvatica iz mostara...sram nek vas bude !!! Kaze se katolkinja iz Mostara. Eto zasto smo imali rat i zasto se istorija ponavlja.
mi jesmo bosanci i hercegovci, razlicitih vjeroispovjesti i miks koji postoji u bih neces naci niti u jednoj drzavi ex-yu. a to bosnjaci okacite macku o rep, stoji na papiru, bitno je da smo bosanci i hercegovci (katolici, pravoslavci, muslimani, jevreji, romi,...). valjda ces nesto skontati, a sad veliki pozz ko god da si ;)
...\"Ono što je hrvatskoj javnosti malo poznato jest da...\" Za koju javnost vi pishete clanke, resavska prepisivacka skola \"cuvenog\" portala Sa -X
Sofija je naša i tražit će uspostavu trećeg entiteta i u Libiji :-)
...... Po toj logici ne bi trebali biti Bosnjaci vec Bosanci nikada nisu rodeni u Bošnji vec u Bosni
Vidi se da je skolovan u Jugoslaviji, dosta je toga naucio
Nije jedini iz svijeta nesvrstanih koji se skolovao kod nas,a kasnije postavljen na najvise funkcije u svojoj zemlji. Nekada smo bili N E K O. Sada smo N I S T A sa ovom politikom.
kako hrvatica? ne kontam :/ ona moze biti samo mostarka, hercegovka, katolkinja, ne moze biti hrvatica nikako, te nije rodjena u hrvatskoj, nego u bih. haj sad pozz