Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci nikako da shvate ovo je dzungla a tu ili tigar ili pljen. Mislite da svijet zanima vaše kmečanje o genocidu i o pravdi tu se priznaje samo zakon jačega. Kad prestanete kukat i sniamt žalopoljke pjesme i postnate tigrovi tad ćete bit narod
Ljudi izgleda zaboravili Janšin non-paper....
Za ovog diplomatu uputiti protestnu notu i tražiti isključenje iz svih budućih političkih dogovora zbog pristrasnosti. To bi po meni bio prvi logičan zadatak za Bečirovića, pa nek košta šta košta.
Nabijem ga na lapsus
Ukinuti granice kao sto su Srbija, Albanija i Makedonija uradile. Kome uopste odgovaraju guzve od 2 sata na granicama i skuplja roba?
Стефан Твртко је био 'краљ Срба: Босне и Поморја'. У титули Стефана Твртка није било Бошњака. Питам се зашто?!
Stvoreni su preduslovi da RS postane država,osmorka će to poduprijeti.
Ovaj se bode u venu. Treba budali zabraniti ulazak u BiH !!
Covjek nista lose ni pogresno nije rekao.
Upoznat je on vrlo dobro, nije to nikakv lapsus nego ljigo ljigavi govori ono sto nas ceka sa nasim glupim narodima i politicarima kojima su prvo fotelja i vlast bitni, a drzava dodje tamo negdje. S obzirom na to koga je narod birao da bude na vlasti, nama neprijatelji u obliku komsija i ne trebaju.
Nikakav lapsus, ispituju gadovi teren
Tipično američki......izvali, pa šta bude....to namjerno rade, ne iz neznanja.
Ako Albanci uspiju da smijene ovog korumpiranog Meksikanca, daj boze.
Stavljanjem u istu rečenicu entitet jedne države, susjednu državu i njenu susjednu državu, gospodin valjda misli da bi ... :)
Eskobar ?! Pa zar vam njegovo ime od pocetka ne govori nesto ?! Gledajte mu samo facu, pravi kreten i negativac ! Taj nema osjecanja , ali ne cudi, psihopate su vec odavno na istaknutim mjestima u svakoj drzavi ! Nema on puno veze i o tome sta se ovdje desava ! Samo mu platite dovoljno, neku ozbiljnu cifru i odradt ce to sigurno ! 😂😎
Mislim da je ovo samo lapsus, gabrijel brat ko zna koga je povalio pa ukljucio se u raspravu.
Trojkin mastermind,potisni Bosnjake i patriote, njihovih 400 hiljada glasova i daj moralnih halama da kroje i krpe vlast, sjeme vam se zatrlo