Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akcija kodnog naziva "Pad napona"...
kodni naziv "Brojilo"
Akcija kodnog naziva " Predizborna predstava za siroke narodne mase"
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
neko nije dobio svoj dio
Kodni naziv 240V 😂😂😂
Hapsite ih zajedno sa Lukacom. Kó on bolji?
Sace bit Niski napon, opasnost po zivot prosla .
Divno imal ikad osuđenih ? U zemlji u kojoj je korupirana i policija i tužilaštvo i sud ? Sva sreća da nije šerijatska država ( još uvijek) inaće bi i Bog bio korupiran ! U suprotnom većina članova SDA bi hodala bez jedne ili obje RUKE :))))
SENAD SOFTIC GUVERNER CENTRALNE BANKE JE ZAPOSLIO CERKU U ELEKTROPRIVREDU (MIMO SEHIDSKOG DJETETA KOJE JE IMALO BOLJE OCJENE ALI MU BABO NAZOLOST NIJE PROFESOR NA KORUMPIRANOM EKONOMSKOM FAKULTETU U SARAJEVU NA KOJEM I DALJE PREDAJE OVA KRIMINALNA STETOCINA SENAD SOFTIC ! ) FUJJ!!!
Je li sumnjivo medjusobno uposljavanje Kalesijskih kadrova Softica i Dzindica takodje predmet ove istrage ili se to zataskava ???
Nema druge nego krenuti sa štedljivim potrošaćima struje , LED neonke i to :))
EP je od 2010. postao leglo sdp uhljeba. tamo su nakon tih izbora SVI pozicionirani iz sdp stranke zaposlili svoje žene, cerke i sinove, bracu, punce....preko te mreže su uhljebljavali u domove zdravlja i bolnice. odnos uhljeba u EP BiH i npr tuzlanskom UKC-u je sdp 70% - sda i zabih 30%
kad su ono izbori???
Ovo SDA smjesta SBB - u jer nisu prosli njihovi kadrovi , 20 godina SDA zaposljava bratice , tetice i komsinke a kao sada se tek sjetili reagovati .. Providno ! Ako sada koalicija ne pukne kao sa DF-om nece nikada :-)
Ovo malo pred izbore. Tresla se gora rodio se miš.
JEBES VISE HAPSENJA ,,,GDJE SU PARE,,NIKO NEVRACA,PIST IH AKO NEVRATE LOVU,,SVE PLJENI,DEDOVINU,TETKINO,DAJDZINO SAMO JEL FAMILIJA SVE OTIMAJ,,,DRUKCIJE NEMA USPJEHA,,PUSTITE TO UHAPSEN,A NIGDJE BLAGA,,
Opet neki lopovluk!Neko više moćan nastimao da opet nekog manje moćnog izbaci iz lopovskog kruga. Ništa nije pošteno to je jedino sigurno!
Kad cer.na red doci jerlagic, grabovica i ostali? A da ne oitam za BH Telekom i ostale stranacke koke
Akcija kodnog naziva predizborno zamazivanje ociju ovcama.U cijeloj EP nema niti jedna osoba koja se nije zaposlila davanjem mita,stranacki,itd itd pocevsi od salterusa sa platom 2000km,portira koji radi uzornog dizanja rampe zavrse u kancelarijama itd itd...kao da smo svi imbecili.