Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od vrhe smrdi riba . ne moze neki trbonja koristiti sky ako nije umrezen s vrhom policije i sluzbe.
Nepravilnosti nema u FUPu sem familijarnog zaposljavanja.
pozvali su medije??? hahahaha pa ko je placen da trazi kriminalce, mediji? ja drzave i prdacine sunce vam ljubim fupovsko
Ma to bake , cova i dodo ne koriste. Imaju oni stare telefone. Sky ecc samo su podrzani na iPhone, BlackBerry i Google Pixel modeli.
bake ima iphone 12 pro max
Policijia koja bi trebala istraživati kriminal pozvala građane da prijave policiju za kriminal!
Reci cemo vam kad vi javnost uputite koliko stingray uredjaja imate i kako nelegalno prikupljate informacije sa tim alatom :D
Kako se zove app na koju su sad presli? Pitam za jarana.
Imam ja macica zove se skye pravi spijun
Zato i drže državu u ovom ludilu jer svi od kokaina dobro profitiraju. Sve vojnici narko lordova. Od policije, tužilaštva do političara. Narodu će dijeliti humanitarnu za glasove a svojoj djeci čisti kokain i ruke od svile.
Biće ovdje i namještaljki, neka hoće da igraju mafijaško kolo,
Dokaz vam je vozni Park i stanovi, vozate auta kao da imate plate po 5 hiljada eura bando kriminalna
Sve se zna
kad amerika počne da hapsi a oni imaju sve podatke to će ići do vrha.
Nema mirno spavati
Vaskovića štiti američka služba DEA i daju mu komunikaciju sa Sky aplikacije jer znaju da su miševi u tužilaštvu došli tu preko raznih veza.
DIRNITE U OSI-njak i istrajte do krajja,tamo lezi kljuc svih kriminalnih radnji s robom
Vasković je napisao da je u BIH bilo aktivno oko 2000 Sky aplikacija i u dosta velikom broju kod političara. Znamo da aplikacije nisu koristili rudari, skladištari, sitna buranija nego ghuzonje i mnogi službenici javnih institucija jer vidimo da svaki dan uhapšen neko od policije, Granične policije, ministarstva sigurnosti, i pazi ovih oni traže podatke da oni to riješe sa svojim službenicima, ne zadirite u istragu tužilaštva nego čekajte svoj red.
Dokazi su očito dostavljeni od EU policije i naše tužilaštvo nema druge nego mora sad raditi posao a sve bi rekao da to nije htjelo ali je izgleda pritisnuto