Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
Mara iz Drvara
aa kakve veze ima slika med faksa u Sa?
Zeljkica naredila pretres, ap dojavi KLIX-a!
Kriminalce u zatvor, Rolfu u Srbiju!
to je jad i bijeda ;) pustite ljude na miru ;)) hrvati treniraju strogoću , hapsi po širokom
Previše kriminalaca i lopova je Duduk tamo instalir'o ... Metlu uzet i počistit govna . . .
Sad bi saveznici u pederaciji (mus-hr) rekli: pritisak na povratnike!!!! Samo po zakonu, hapsimbez izuzetka!!!! Emir Hadzihafizbegovic UBICA!!!
Jarane, ako nisi zapazio i ako ti nitko do sad nije rek'o - nije tebi dobro... Pišeš nepovezano i nerazgovjetno, sve same nebuloze . . .!!!
Ako ti treba prevodilac nema frke: kad se hapsi po drvaru - meni to nije kao vama (pritisak na povratnike), nego sam za haps bez izuzetka, ko god da je kriv... A onaj ubica emir je pravi primjer krivca koji opstaje na slobodi... Eto.. I da: žili mi ruka (treba li prevod)?
Hrvatski fasizam na delu