Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ko javio munirinoj nani da su je abatili
gdje se nalazi streljana suhodol, jel to pored mujine njive ispod hasinog brijega u fatinoj dolini
Kojeg mog jezika?? Na ovim prostorima postoji samo jedan jezik. A ekavica ijekavica ..su lokalni dijalekti a ne jezik naucite vise razliku i ne brukajte se svojim gl.upostima. Musliman,katolik ili bogumil to nije nacija vec vera naucite vec jednom razliku!
@XX Eh kad bi ti još znao gramatiku svog jezika.
U glavnom Srbi uzeli sva prva mesta i ekipno i pojedinacno! Pa ja ko če drugi no Srbi kad je u pitanju oružje što uopšte takmiče sa njima!
Nije ˝BELLET˝, nego BULLET papci jedni. I nije samo policajaca.
Naslov je dez.informacija. Nije riječ o takmičenju poli.cajaca već je FMUP organizovao takmičenje na kome su mogli učestovovati svi koji posjeduju IPSC licencu. Konkretno više od pola učesnika su bili am.ateri koji nemaju nikakvu vezu sa poli.cijom.
prognoziraj pobjednika svih utakmica za euro2012 i osvoji nagrade: http://euro.topshop.ba?parent_id=9238