Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos samo da se zahvalite onoj dvojici momaka sto su vam ga licirali i dojavili makar sa buketom visibaba🖕
I ono su neki sumnjivi likovi,nedjeluju bas ko postenjacine...
Isplatite covjeku pare, on ga je mahinalno vidio 🤪i prijavio...vi ga ne bi vidjeli nikako
Ostaje pitanje Ko ce preuzeti tijelo i dal ce ga vuci za Banja Luku ? :)
Nije mogla davati informacije jer ih niste imali, sad kad vam je receno gdje je i kad ste odradili ostatak posla falite se i glupirate koliko ste jaki i kako u ovoj glupoj drzavi kofol nesto funkcionira.
Cuo sam da policija nabija ampule za anesteziju na metke prije nego upuca progonjenog,da manje boli,danas je sve savremeno,evropski standardi i sl.??
da vam lik nije javio gdje se nalazi tesko bi ga nasli .... a sad ga tjeraju fol nema nagrade ... kako lijepa gesta za ubuduce jer niko vise nista nece ni prijavljivati..
Slažem se sa @pascal novac dati i djeci ubijenog prodavača kao i djetetu ubijenog policajca. Ovaj lik neče dobiti jer bi to značilo da policija nije položila test lociranja.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Raspisali nagradu ujutro, normalno da su ga par sati poslije toga likvidirali..
Nagradu od 50.000 KM, treba dati u humanitarne svrhe i to djetetu ubijenog policajca. To bi bilo najpoštenije.
Kad strpate na dugogodišnju robiju najvećeg Bosanskog kriminalca i Bossa Mirsu Švicarca tad se šepurite..
Kad možemo očekivati HVALA za sve ostale neriješene slučajeve FUP-a, MUP-ova, tužilaštva i drugih agencija i institucija? Ovo je jedan riješen od milion, i sad će saopćene za javnost: HVALA na razumijevanju i strpljenju ...
Rezime ponovo.1300 policajaca plus mat.tehnicka sredstva,OSA,BIA,SIPA,helikopter,dronovi i bla bla ubici ni traga. Policija nezna ni gdje je i ako cešljaju teren 9 dana.Ne mogu da ga lociraju a kamoli da ga vide.I gle čuda javlja se radnik na održavanju ceste koji više gleda u šumu nego u to sto radi da li zbog straha ili 50.000 nije ni bitno.Javlja policiji lokaciju i kraj znamo.Policija bez dojave je nikakva policija,ali eto treba se mješati u svoj poso
I ponovo rezime da se nabije koji clanak po ko zna koji put rezimirate sanjat cu veceras vasa rezimiranja majke mi
Samo Sadmire sacekaj ako te ne isplate za koji dan, sa svim dokazima pronadji jednog advokata i pokreni tuzbu,protiv drzave. Imaju registrovani pozivi, razgovori to lagano dobijes. Dosta nas lazu i varaju