Ajanović o povećanju plata
0
"Funkcioneri nemaju ni minimum ljudskih osobina"
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apel svim dobrim ljudima-ako gdje u prolazu vidite da nailazi politicar smiluj te mu se,onu zadnju marku od kahve i penzije dajte mu,neka bude halal i od srca,sve se tri put vraca devet put placa
SOS - Stoka Ostaje Stoka. Izvinjavam se kravama i bikovima ali narod je stoka koju treba pritisnuti jos vise jer im se lampice sporo pale i nisu spremni za sebe nista da ucine ........ Sta sad kazete na ono sto su borci polupali prozore. Ova garnitura garantovano gubi izbore.
Ma polako i oni ce da lete u NEBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KAD NAROD OGLADNI